Skip to main content

DO IT YOURSELF

ΑΥΤΑ τα νυφικά θα τα λατρέψεις

Δια χειρός Βάσιας Τζοτζοπούλου!


Κέλλυ Νόβακ

Δια χειρός Βάσιας Τζοτζοπούλου!

Δεν βλέπεις συχνά Έλληνες σχεδιαστές τόσο αφοσιωμένους σε αυτό που κάνουν. Λίγοι είναι εκείνοι που βάζουν σε κάθε ένα από τα σχέδιά τους το δικό τους στίγμα και «φωνή». Μια από αυτούς τους σχεδιαστές ή μάλλον σχεδιάστριες είναι και η Βάσια Τζοτζοπούλου. Είναι -ίσως- οι υψηλές απαιτήσεις της που βοηθάνε στο καλό αποτέλεσμα των συλλογών της.

Ταξιδεύει πολύ, ενημερώνεται συνεχώς για τάσεις, νέα υλικά, νέες τεχνικές. Η κύρια συνεργάτης της, που εργάζεται στο Μιλάνο στον οίκο Dolce & Gabbana, ξέρει να διαχειρίζεται τις δαντέλες και το μεταξωτό τούλι όσο κανένας άλλος. Έρχεται μια φορά το μήνα στην Ελλάδα ενώ και η ίδια η Βάσια ταξιδεύει συχνά εκεί. Συνεργάζεται επίσης με επαγγελματίες στην Αθήνα, με προϋπηρεσία σε μεγάλους οίκους, υψηλής ραπτικής. "Είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα να έχεις καλούς συνεργάτες, να έχουν τεχνογνωσία και να μπορούν να μπουν στο μυαλό σου, να εκτελέσουν άψογα αυτό που έχεις φανταστεί. Νιώθω ευλογημένη γι’ αυτό, είναι το πιο δύσκολο και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τους βρω" τονίζει η ίδια.

Τα νυφικά της είναι τόσο elegant, αέρινα, θηλυκά, σχεδόν fragile… Αυτή είναι η αίσθηση της φετινής collection. Καθαρές γραμμές και luxury υφάσματα που αγαπούν το γυναικείο σώμα. Μεταξωτά τούλια, γαλλικές δαντέλες, χειροποίητες τρέσες - δεμένα αριστοτεχνικά -δημιουργούν γυναικείες φιγούρες που αποπνέουν έναν αιθέριο δυναμισμό. Νυφικά εμπνευσμένα από τη δημιουργό τους και ραμμένα από τους καλύτερους επαγγελματίες στο Μιλάνο και την Αθήνα.

Η Βάσια εμπνέεται από κάθε νύφη ξεχωριστά. “Κάθε γυναίκα για μένα είναι η ηρωίδα ενός έργου. Ανάλογα με το έργο που πρωταγωνιστεί, δημιουργώ το φόρεμα ή το νυφικό της. Αυτή τη μαγική επιρροή που έχει το κοστούμι σε έναν ηθοποιό (μετατρέποντάς τον στον άνθρωπο που υποδύεται) θέλω να έχουν και τα ρούχα μου και τα νυφικά στις γυναίκες που τα φορούν. Να τις κάνουν να νοιώθουν όμορφες, μοναδικές, με αυτοπεποίθηση!”

Τη συλλογή νυφικών της Βάσιας Τζοτζοπούλου θα βρεις στο χώρο της (Ξάνθου 5, Κολωνάκι). Για περισσότερες πληροφορίες μπες στην ιστοσελίδα www.vasiatzotzopoulou.com. Για ραντεβού, κάλεσε στο 210 7254765.

2016spring-vasiatzotzopoulou-01.jpg

2016spring-vasiatzotzopoulou-02.jpg

2016spring-vasiatzotzopoulou-03.jpg

2016spring-vasiatzotzopoulou-04.jpg

2016spring-vasiatzotzopoulou-05.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα