Τι να προσέχεις όταν αγοράζεις ένα αθλητικό σουτιέν

Ο ένας (πολύ) σημαντικός παράγοντας!

Κέλλυ Νόβακ

Ο ένας (πολύ) σημαντικός παράγοντας!

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε όταν πρόκειται να αγοράσουμε ένα αθλητικό σουτιέν: το μέγεθος, το κόψιμο, την άνεση, το σχέδιο. Και όλα αυτά, γιατί κάθε φορά που γυμναζόμαστε θέλουμε να είμαστε άνετες και στιλάτες!

Πέρα από το στιλ μας που δεν θέλουμε να θυσιάσουμε ακόμη κι όταν γυμναζόμαστε, θέλουμε πάνω απ’ όλα να νιώθουμε άνετα. Γιατί δεν φτάνει που τα… «δίνουμε όλα» κατά την διάρκεια της άσκησης, τουλάχιστον ας νιώθουμε άνετα!

Τι πρέπει να προσέχεις λοιπόν, όταν αγοράζεις ένα αθλητικό σουτιέν;

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι το κάτω μέρος του σουτιέν. Ενώ πολλά σουτιέν έχουν φερμουάρ για κούμπωμα, ενώ άλλα έχουν κόπιτσα, αλλά αυτό που παίζει ρόλο είναι πώς εφαρμόζει η κάτω ελαστική φάσα του bra γιατί είναι αυτή που ορίζει την στήριξη.

Το σημείο αυτό του σουτιέν είναι και αυτό που στηρίζει το στήθος. Αν στο σημείο αυτό, δεν εφαρμόζει καλά το σουτιέν ή νιώθεις ότι δεν στηρίξει καλά το στήθος τότε ίσως το προϊόν αυτό να μην είναι το κατάλληλο για εσένα.

Για να είσαι σίγουρη λοιπόν, ότι το αθλητικό σουτιέν σου έχει καλή στήριξη βεβαιώσου ότι η κάτω φάσα δεν «γυρνάει» και παραμένει σταθερή και ασφαλής. Όταν αθλείσαι και κινείσαι γενικότερα, αυτό το σημείο δεν πρέπει να μετακινείται κάτι που σημαίνει ότι θα κρατάει και το στήθος σταθερό.  

Όταν επιλέξεις λοιπόν, το σωστό αθλητικό σουτιέν, τότε θα μπορέσεις να αφοσιωθείς 100% στην γυμναστική σου!

Κεντρική φωτό: rawpixel / UnsplashAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares