Skip to main content

DO IT YOURSELF

 Το απλό λευκό πουκάμισο δεν πρέπει να λείπει από τη γυναικεία γκαρνταρόμπα

Το λευκό πουκάμισο είναι ένα από τα ευέλικτα κομμάτια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε διαφορετικά outfits. Θα σκεφτόσασταν ποτέ ότι ένα ανδρικό άρωμα θα ταίριαζε με αυτό;



Το λευκό πουκάμισο είναι ένα από τα ευέλικτα κομμάτια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε διαφορετικά outfits. Θα σκεφτόσασταν ποτέ ότι ένα ανδρικό άρωμα θα ταίριαζε με αυτό;

ΛΕΥΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΚΟ ΑΡΩΜΑ; GENIUS DUO!

Τα ανδρικά αρώματα που επιλέξαμε θα σας γοητεύσουν από την πρώτη στιγμή. Γιατί; Διότι μπορεί να σας θυμίζουν γυναικεία αρώματα που ήδη γνωρίζετε πολύ καλά και που μπορεί να φοράτε καθημερινά για τη δουλειά και στον ελεύθερο χρόνο σας. Με ένα ανδρικό άρωμα όμως, θα δείχνετε περισσότερο respect, οπότε αξίζει να προσθέσετε τουλάχιστον ένα στο σετ σας ή να δανείζεστε ένα από τον αγαπημένο σας κατά καιρούς. Ένα λευκό πουκάμισο σε συνδυασμό με τα κατάλληλα αξεσουάρ και ένα δροσερό άρωμα θα αναδείξει το στυλ σας.

CASUAL ΣΤΥΛ ΜΕ BOYFRIEND ΤΖΙΝ

Τα boyfriend τζιν εξακολουθούν να είναι πολύ δημοφιλή, και ας το παραδεχτούμε, με το απλό λευκό πουκάμισο (ανοιχτό στο λαιμό και μέσα στο τζιν) είναι ο τέλειος συνδυασμός. Προσθέστε τα αγαπημένα σας πέδιλα με τακούνι, ένα φρέσκο άρωμα και είστε έτοιμες. Θα αισθάνεστε πάντα υπέροχα και άνετα με ένα casual ντύσιμο αυτού του τύπου. Εκτός από τη φρεσκάδα και τη νεανικότητα, υπάρχει επίσης μια πινελιά κομψότητας και κανείς δεν θα σας κατηγορήσει ότι μοιάζετε με άντρα. Ένα τέτοιο λευκό πουκάμισο από ελαφρύ υλικό είναι εξαιρετικά αέρινο, όπως ακριβώς και το άρωμα που θα σας συμβουλέψουμε να συνδυάσετε με αυτό.

Το καλύτερο ανδρικό άρωμα θα είναι αυτό που θυμίζει τη φρεσκάδα του νερού και των φρούτων. Μπορεί επίσης να περιέχει φασκόμηλο ή ίχνος ξύλου και θα νιώσετε σαν σταρ στην ακτή των Cannes. Το ανδρικό άρωμα Versace Man Eau Fraiche θα είναι το κατάλληλο, γιατί ήδη με την πρώτη μυρωδιά έχει μια φρέσκια νότα απο φρούτα που συνδυάζεται όμορφα με νότες βοτάνων. Μπορείτε να το αντικαταστήσετε με οποιοδήποτε τροπικό υδάτινο άρωμα, όπως το Calvin Klein, το Escada Born in Paradise, το Davidoff Cool Water και άλλα.

calvin-klein-ck-one-eau-de-toilette-300-ml-314780

ΛΕΥΚO ΠΟΥΚAΜΙΣΟ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΔΡΙΚH ΚΟΜΨOΤΗΤΑ

Αν βγαίνετε κάπου έξω για να παρουσιάσετε τις ιδέες σας, αν θέλετε να δώσετε έμφαση στα λόγια σας και να αναδείξετε τον εαυτό σας ως μια δημιουργική και τολμηρή γυναίκα, ελέγξτε την γκαρνταρόμπα του φίλου/συζύγου σας. Αν υπάρχει ένα ανδρικό πουκάμισο μέσα, αυτό κατάσχετε! Κουμπώστε το μέχρι το λαιμό συνδυάστε το με ένα σακάκι (μπορεί να είναι και ανδρικό), μια απλή τσάντα, ένα λεπτό παντελόνι και γόβες. Ωστόσο, αν είστε πολύ κοντή, θα χρειαστείτε ψηλές γόβες και το λευκό σας πουκάμισο θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο εφαρμοστό για να φαίνεται καλά το συνολικό οutfit.

Για μια βραδινή έξοδο, χρειάζεστε κάτι πιο γλυκό και κάτι πιο προσαρμοστό όπως, για παράδειγμα, Gucci Made to Measure . Αρχικά σχεδιάστηκε για να συνοδεύει το γυναικείο άρωμα Gucci Premiere, αλλά εκτός από τα ανδρικά στοιχεία, δεν έμειναν πίσω ούτε οι floral και γλυκές φρουτώδεις νότες. Yπάρχουν πολλές απόψεις πως τα ανδρικά αρώματα Gucci είναι πολύ δημοφιλή και ανάμεσα στις γυναίκες. Δοκιμάστε τα ως αντικαταστάτη των πιο γλυκών αρωμάτων όπως το Christian Dior J'Adore, το Giorgio Armani Code Women και το Chanel Coco Mademoiselle.

chanel-coco-mademoiselle-parfyum-dla-kobiet-bez-pulverizator-7-_p32856

ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Ξεχάστε λοιπόν τα κοστούμια. Η Dara Rolins θα έλεγε πως θα προτιμούσε να έχει ένα λευκό πουκάμισο καλής ποιότητας με καλή εφαρμογή παρά 10 διαφορετικές μπλούζες. Αν είστε αδύνατη, αναδείξτε τα πόδια σας με ένα παντελόνι τσιγάρο και προτιμήστε ένα μινιμαλιστικό άρωμα. Στη Dara αρέσουν τα unisex αρώματα με ξυλώδεις νότες, όπως το Hermes Voyage d`Hermes, αλλά αν θέλετε να ντυθείτε με αυτό το στυλ για το βράδυ, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα ανατολίτικο ξυλώδες άρωμα με αισθησιακή γλυκύτητα, όπως το Davidoff Silver Shadow. Οι λάτρεις χαρακτηριστικών αρωμάτων όπως το Thierry Mugler Alien, το Calvin Klein Obsession Night και το Bvlgari Omnia Indian Garnet θα εκτιμήσουν επίσης ένα τέτοιο άρωμα.

Αν έχετε πιο γεμάτο σωματότυπο ή έχετε την τάση να είστε ρομαντική, αυτό δεν σημαίνει ότι ένα λευκό πουκάμισο δεν θα σας ταιριάζει. Συνδυάστε τη λιτή ομορφιά του με μια φούστα με τσέπες, μια φούστα με δαντέλα ή μια φούστα σε γραμμή Α με βολάν.  Μπορείτε επίσης να επιλέξετε και κάποιο τολμηρό μοτίβο, το λευκό χρώμα θα το απαλύνει. Οι ρίγες είναι πολύ στη μόδα αυτή τη στιγμή. Κάθετες ή οριζόντιες... δεν έχει σημασία. Εξαρτάται από το τι σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα. Θυμηθείτε, αν επιλέγετε ένα ανδρικό άρωμα, τέτοιοι συνδυασμοί απαιτούν κάτι καθαρό και απλό, όπως το ανδρικό άρωμα Hermes Terre D Hermes. Το βέτιβερ, τα εσπεριδοειδή και τα μπαχαρικά είναι ελαφριές, όχι έντονα αντρικές νότες, και μπορούν επίσης να είναι διακριτικά γλυκές στο δέρμα μιας γυναίκας. Άλλα παρόμοια αρώματα είναι το Versace Yellow Diamond, το Michael Kors Sporty Citrus ή το Light Blue των Dolce & Gabbana.

Μη φοβάστε τις νότες ξύλου, δέρματος ή βρύων και μπαχαρικών. Σε συνδυασμό με λουλούδια, φρούτα και το κατάλληλο ντύσιμο, θα μοιάζετε περισσότερο με μια αισθησιακή μοιραία γυναίκα παρά με έναν σκληρό άντρα. Αξίζει να το δοκιμάσετε, έτσι δεν είναι;

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα