Μυστικά styling που κάθε γυναίκα η οποία σέβεται την γκαρνταρόμπα της πρέπει να γνωριζει

Κρατάς σημειώσεις; 

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Οι γυναίκες επενδύουμε πολλά χρήματα στην εμφάνιση μας. Αυτές οι αγορές αφορούν τόσο στο κομμάτι της ομορφιάς, όσο και σε αυτό της μόδας. Μιλώντας για το δεύτερο, ρούχα, αξεσουάρ και υποδήματα μπαινοβγαίνουν στην γκαρνταρόμπα μας κάθε σεζόν και μας βοηθούν να δημιουργήσουμε τα looks των ονείρων μας. Ποια είναι όμως τα σημαντικότερα μυστικά του σωστού styling τα οποία οφείλεις να γνωρίζεις, αν στόχος σου είναι να νιώθεις αυτοπεποίθηση μέσα σε κάθε σύνολο; 

Ένα από τα πιο σημαντικά μυστικά αποτελεί η αγορά κομματιών που θεωρούνται basics. Η συγκεκριμένη ανάγκη ύπαρξης αυτών των κομματιών στην γκαρνταρόμπα συχνά δεν είναι στις προτεραιότητες των γυναικών, όμως αυτό είναι και το tip που βοηθάει στη δημιουργία effortless chic συνόλων. Επένδυσε σε designer basics όπως ένα blazer ή μια τσάντα τα οποία είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο και τέτοια ποιότητα υλικών ώστε να αντέχουν στο χρόνο και να μην χάνουν την πολυτελή τους εικόνα. 

Styling tip που δεν θα βγει ποτέ εκτός μόδας είναι το γεγονός πως πρέπει να επενδύεις για την γκαρνταρόμπα σου έχοντας πάντοτε ως κριτήριο το τι ταιριάζει στη σιλουέτα σου. Αγόρασε ρούχα σε γραμμές οι οποίες κολακεύουν το σώμα σου, όποιος κι αν είναι αυτός. 

Τέλος, μην φοβάσαι να «παίξεις» με patterns. Η μονοχρωμία είναι αγαπημένη τάση και πολλές γυναίκες προτιμούν να φορούν σύνολα τα οποία βασίζονται σε αυτήν, όπως navy blue, total black ή white. Όμως ένας εύκολος τρόπος για να φρεσκάρεις την γκαρνταρόμπα σου και για να προκαλέσεις ενδιαφέρον με το look σου, είναι να φορέσεις για παράδειγμα μια μπλούζα με prints ή ένα εμπριμέ φόρεμα. Ένα κομμάτι όπως ένα printed top μπορεί αμέσως να αναβαθμίσει ένα κοστούμι και να σε βοηθήσει να μετατρέψεις ένα πιο επίσημο σύνολο σε fashionable. Το point είναι να μπορείς να κάνεις rotation στα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου ώστε να συνδυάζεις τα πιο απλά με τα πιο ψαγμένα. 

 

 

 

 

 

 

cover photo Instagram @lucywilliams02 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares