Skip to main content

DO IT YOURSELF

Κάνε τις γάμπες σου να δείχνουν πιο αδύνατες με αυτά τα δύο tips

Κράτα σημειώσεις



Κράτα σημειώσεις

Ποια γυναίκα δεν ονειρεύεται ένα καλλίγραμμο σώμα, με γυμνασμένα πόδια που αναδεικνύονται με κάθε σύνολο; Η γυμναστική κυρίως και έπειτα η διατροφή παίζουν σίγουρα καθοριστικό ρόλο για αυτό το αποτέλεσμα στη σιλουέτα, ωστόσο δεν είναι πάντοτε εύκολο να το πετύχεις, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις, το πόσο αδύνατη δείχνει μια γάμπα έχει να κάνει και με την «κατασκευή» του σώματος.

Υπάρχουν όμως μικρά μυστικά και tips στιλιστικά τα οποία μπορείς να εφαρμόσεις, αν θέλεις να κάνεις τις γάμπες σου να δείχνουν πιο αδύνατες και λεπτές από ότι είναι, χωρίς να χρειαστεί να κουραστείς ή να ιδρώσεις στο γυμναστήριο. Ποια είναι αυτά; Ρίξε μια ματιά παρακάτω!

Παπούτσια

Σε ότι αφορά στα παπούτσια, τα ψηλοτάκουνα είναι μια ιδανική επιλογή. Δεν είναι σίγουρα για κάθε μέρα, γιατί μπορεί να μην το επιτρέπει η διάθεσή σου ή ακόμα και ο καιρός, αλλά αν έχεις το περιθώριο να επιλέξεις ένα ζευγάρι παπούτσια που θα σου δώσει αυτό το αποτέλεσμα, τότε τα ψηλοτάκουνα πρέπει να αποτελούν την πρώτη σου επιλογή. Δίνουν την ψευδαίσθηση των λεπτών ποδιών, αρκεί να μην έχουν μπαρέτα ή να μην δένουν στον αστράγαλο. Για μεγαλύτερη άνεση στο περπάτημα, επίλεξε ένα πιο χοντρό τακούνι.

Παντελόνια

Είτε πρόκειται για τα jeans είτε για ένα παντελόνι τύπου office ή άλλο, προτίμησε μια γραμμή που δεν είναι στενή. Τα εφαρμοστά και στενά παντελόνια, τύπου σωλήνας, τονίζουν το πόδι και ιδιαίτερα τη γάμπα, προσθέτοντας της πόντους. Ένα ιδανικό παντελόνι είναι για παράδειγμα αυτό με καμπάνα στο τελείωμα, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και το χρώμα. Επένδυσε σε παντελόνια με σκούρο χρώμα και χωρίς μοτίβα ή prints.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department