Ισχυρές ενδείξεις ότι είσαι η rebound σχέση του μετά από έναν δύσκολο χωρισμό

Αν κάνει πολλά από τα παρακάτω, τότε ίσως να σε χρησιμοποιεί για να ξεπεράσει την προηγούμενή του σχέση.

Ναταλία Πετρίτη

Αν κάνει πολλά από τα παρακάτω, τότε ίσως να σε χρησιμοποιεί για να ξεπεράσει την προηγούμενή του σχέση.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν ο σύντροφός σου έχει πραγματικά ξεπεράσει την πρώην σύντροφό του; Μπορεί να ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ανησυχίας, όταν όμως η συμπεριφορά του σε κάνει να αμφισβητείς τη σχέση σας ακόμη και στο ελάχιστο, τότε ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς κάποια πράγματα καλά. Ακολουθούν μερικές ισχυρές ενδείξεις ότι είσαι η rebound σχέση του μετά από έναν δύσκολο χωρισμό που δεν έχει ακόμη ξεπεράσει.

Τον πιάνεις να την stalk-άρει στα κοινωνικά μέσα

Το να τον πιάνεις να την stalk-άρει στα κοινωνικά μέσα αναζητώντας τα νέα της και το τι κάνει στη ζωή της αυτήν την περίοδο είναι ένα ισχυρό red flag που πρέπει αναμφίβολα να σε βάλει σε σκέψεις.

Η σχέση σας δεν έχει καθόλου ρομαντισμό

Η σχέση σας είναι περισσότερο σωματική και επικεντρωμένη στο σεξ, παρά στο συναίσθημα και τον ρομαντισμό. Κατά πάσα πιθανότητα παίρνει από εσένα το rebound σεξ που χρειάζεται για να μην τη σκέφτεται.

Δεν κάνει πλάνα για το μέλλον

Δυσκολεύεται πολύ να κάνει πλάνα για εσάς και τη σχέση σας στο μέλλον, ακόμη κι αν μιλάμε για ένα απλό ταξίδι στο εξωτερικό. Κι αυτό γιατί πιθανότατα ξέρει ότι δεν θέλει κάτι σοβαρό από εσένα, αλλά μια αφορμή για να μην σκέφτεται την προηγούμενη σχέση του.

Νιώθεις σαν να σε συγκρίνει με εκείνη

Μπορεί να μην το λέει ευθέως, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθεις ότι σε συγκρίνει με την πρώην σύντροφό του με τον τρόπο του.

Οι φίλοι του είναι εντυπωσιασμένοι που είστε μαζί

Όταν ακόμη και οι ίδιοι του οι φίλοι εντυπωσιάζονται από το ότι είστε μαζί, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα.

Λέει κατά λάθος το όνομά της και έχει κρατήσει πολλά από τα δώρα της

Όταν σε αποκαλεί κατά λάθος με το όνομά της ή έχει κρατήσει πολλά από τα δώρα της, το πιο πιθανό είναι να καταβάλει προσπάθεια να την διατηρήσει στη ζωή του.

Της λέει πράγματα προτού τα πει σε εσένα

Έχει διατηρήσει επαφή μαζί της και έχεις καταλάβει ότι συστηματικά της λέει πράγματα για τη ζωή και την καθημερινότητά του πριν καν τα πει σε εσένα. Και αυτό γιατί ακόμη δεν την έχει ξεπεράσει και είναι πιο σημαντική για εκείνον από ό,τι εσύ.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares