Skip to main content

ΜΟΔΑ

Πώς τα κατάλληλα εσώρουχα μας οδηγούν στην αυθεντική εκδοχή του εαυτού μας

H Triumph, η νούμερο ένα επιλογή των γυναικών στα εσώρουχα, μεταμορφώνεται σε ένα απόλυτα “It’s Personal” brand και λανσάρει τη νέα σειρά Flex Smart



H Triumph, η νούμερο ένα επιλογή των γυναικών στα εσώρουχα, μεταμορφώνεται σε ένα απόλυτα “It’s Personal” brand και λανσάρει τη νέα σειρά Flex Smart

Οι γυναίκες απολαμβάνουμε να μιλάμε για μόδα, να πειραματιζόμαστε και να ανακαλύπτουμε διαρκώς πράγματα που υπόσχονται να μας κάνουν να νιώσουμε όμορφες και θελκτικές σε κάθε μας συναναστροφή και κάθε μας βήμα.  Η δική μου γκαρνταρόμπα προσαρμόζεται για παράδειγμα στις τάσεις που λανσάρονται κάθε σεζόν, με τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια να την εμπλουτίζουν, να την ανανεώνουν και να την κρατούν πάντοτε ενημερωμένη. Αν μπορούσα να κάνω μια καταμέτρηση όλων των items που έχουν περάσει από τα χέρια μου, σίγουρα ο κατάλογος θα ήταν ατελείωτος.

Όλα τα items αξιοποιήθηκαν, άλλα σε περισσότερο και άλλα σε λιγότερο βαθμό, ποτέ όμως η μόδα δεν ήταν αρκετή από μόνη της. Φορώντας τόσα και τόσα ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια σε καθημερινή βάση και επενδύοντας κάθε σεζόν σε καινούρια looks με σκοπό να βελτιώσω το στιλ μου και την εμφάνισή μου, μπορώ με βεβαιότητα να πω, ότι ποτέ δεν κατάφερα να νιώσω ο πραγματικός μου εαυτός.

Το να μπορώ να εκφραστώ πραγματικά όπως εγώ θέλω σε κάθε μου στιγμή, χωρίς να πιέζομαι ή να νιώθω άβολα, είναι το βασικό ζητούμενο στην απαιτητική καθημερινότητά μου και τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα μου. Γιατί, ναι, αλλάζουμε. Η ζωή είναι άλλωστε γεμάτη από ποικιλομορφία. Μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε και μαζί με το πνεύμα μας, ωριμάζει και το σώμα μας. Οι αντοχές δεν είναι οι ίδιες με αυτές που είχα όταν ήμουν μικρό κορίτσι, οι μέρες δεν είναι όλες πάντοτε τέλειες και ευχάριστες, η διάθεσή μου δεν είναι πάντοτε στα ύψη. Και κάπως έτσι, εγώ, εσύ αλλά και κάθε γυναίκα έχουμε τη δική μας μοναδική ταυτότητα, ερμηνεία, ορισμό.

flexsmartmain

Η πραγματική αυτοπεποίθηση ξεκινάει πρώτα από μέσα μας και δεν εννοώ μόνο τον εσωτερικό μας κόσμο. Αναφέρομαι στην επιλογή εκείνων των εσωρούχων που θέτουν τις κατάλληλες βάσεις, αναδεικνύουν κάθε σιλουέτα, μα πάνω από όλα γίνονται ένα με εμάς. Πέρα από την άνεση, τη λειτουργικότητα, πέρα από κάθε καινοτομία, το πιο σημαντικό ήταν και είναι η ελευθερία να εκφράσω αυτό που είμαι και βρήκα αυτή την ελευθερία στην Triumph, το brand που γιορτάζει όσο κανένα άλλο την ατομικότητα μας.

flexsmartmaindyo

 

Μια τόσο προσωπική επιλογή τα εσώρουχα γίνονται ο δρόμος για να εκφράσω αυτό ακριβώς που είμαι, χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς δισταγμό, χωρίς φίλτρα. Δοκίμασα λοιπόν τη νέα σειρά Flex Smart της Triumph, την επιτομή της ελευθερίας και από την πρώτη κιόλας επαφή με αυτά τα εσώρουχα ένιωσα πως είναι σαν να σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για μένα.

flexsmartmaintria

 

Με ή χωρίς ρούχα, στις εξωτερικές μου δραστηριότητες ή στο σπίτι, όπου και με όποιον κι αν βρίσκομαι, τα νέα εσώρουχα Flex Smart της Triumph γίνονται ένα με το σώμα μου και προσαρμόζονται σε κάθε του κίνηση, χαρίζοντας μου απαράμιλλη άνεση, στήριξη, αυτοπεποίθηση, μα πάνω από όλα μου επιτρέπουν να ζω κάθε μου στιγμή με αυθορμητισμό και όπως ακριβώς θέλω εγώ.

Με απίστευτα μαλακό και ελαφρύ ύφασμα που τα κάνει να μοιάζουν με second skin, αυτά τα εσώρουχα είναι ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας και κάθε περίσταση: από ένα πρωινό επαγγελματικό ραντεβού που εξελίχθηκε σε πρωινή βόλτα μέχρι μια έξοδο με τις φίλες μου χωρίς κανένα απολύτως πρόγραμμα.

Η νέα σειρά εσωρούχων Flex Smart δεν περιορίζεται μόνο στην τέλεια εφαρμογή, αλλά ρυθμίζουν τη θερμοκρασία του σώματος προσφέροντας ζεστασιά και φροντίδα. Το ακόμα πιο συναρπαστικό; Φοριούνται είτε ως εσώρουχα είτε ως ένα fashion item κάτω από ένα πουκάμισο. Χωρίς περιορισμούς, χωρίς δεσμεύσεις.

Αυτά είναι τα εσώρουχά μου και είμαστε ένα!

Περισσότερα για τη συλλογή Flex Smart θα βρεις στο triumphshop.gr/ YoutubeFacebook

 

 

 

#ItsPersonal

 

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός