Skip to main content

ATHLEISURE

Athleisure: Adidas και Parley ενώνουν δυνάμεις για την δημιουργία 100% ανακυκλώσιμων προϊόντων

Το μέλλον στην παραγωγή αθλητικών ειδών



Βιώσιμη παραγωγή και ανακύκλωση αποτελούν πλέον προτεραιότητα εταιρειών και καταναλωτικού κοινού. Η κλιματική κρίση έχει στρέψει ολοένα και περισσότερες εταιρείες στην παραγωγή προϊόντων πιο φιλικών προς το περιβάλλον και κυρίως στην αναγκαιότητα μείωσης των πλαστικών, τα οποία παραμένουν στην φύση, μολύνοντας τον πλανήτη για εκατοντάδες χρόνια.

Έτσι και το κοινό στρέφεται  πλέον σε εταιρείες οι οποίες έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό την βιωσιμότητα και τον σεβασμό προς την κλιματική αλλαγή. Μια από τις εταιρείες που ανέλαβε εντατικά δράση ήταν και η Adidas. Η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών πριν από 5 χρόνια ένωσε τις δυνάμεις τις με την Parley For The Oceans και έθεσαν μαζί στόχο, ως το 2024 όλα τα προϊόντα που θα παράγονται να αποτελούνται από 100% ανακυκλώσιμο πολυεστέρα.

Πέντε χρόνια μετά λοιπόν, Adidas και Parley επιβεβαιώνουν την δέσμευση τους να βοηθήσουν στον τερματισμό της παγκόσμιας κρίσης πλαστικών, να φέρουν οικολογική καινοτομία και ριζικές αλλαγές στον κλάδο παραγωγής αθλητικών ειδών, προωθώντας μια Επανάσταση υλικών για συνολική αντικατάσταση του πλαστικού.

https://www.instagram.com/p/CCB6RpWn9uV/

Για να γιορτάσουν την επέτειο συνεργασίας τους,  Adidas και Parley παρουσιάζουν την ειδική έκδοση: Adidas Parley UltraBoost DNA, το οποίο είναι ένα ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών, εμπνευσμένο από το πρωτότυπο μοντέλο του 2015 όπου και ξεκίνησε το κίνημα. Τέλος άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως για κάθε ζευγάρι παπουτσιών που πωλήθηκε από τις 26 έως 29 Ιουνίου, η Adidas θα συνεισφέρει 30 usd/ euro  για την υποστήριξη της Parley.

 

Διαβάστε επίσης

ATHLEISURE

5 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια που θα φοράς non stop την άνοιξη

Άνετα, όμορφα και με υπέροχο πάτημα για το πόδι

ATHLEISURE

Αυτά είναι τα sneakers που έχουν κλέψει την καρδιά διάσημων γυναικών

Κομψά, πρακτικά, ταιριάζουν με όλα και είναι ιδανικά για τις καθημερινές εμφανίσεις

ATHLEISURE

Yoga lovers: 4 αθλητικά κομμάτια για απόλυτη άνεση

Σε υπέροχα χρώματα και σχέδια

Προτεινόμενα