Skip to main content

ATHLEISURE

Victoria Beckham X Reebok: Η athleisure συλλογή με όσα χρειαζόμαστε για τις επόμενες ημέρες

Sportswear style 24/7 για όλο το χειμώνα



 

Είναι γεγονός πως τα αθλητικά και lounegwear κομμάτια, δεν τα έχουμε αποχωριστεί από επάνω μας, μιας και η καραντίνα συνεχίζεται δυναμικά. Τα άνετα και stylish athleisure ρούχα μπορούν να κάνουν την παραμονή μας στο σπίτι, λίγο πιο ευχάριστη και απολαυστική. Μια ολοκαίνουργια συλλογή αφιερωμένη στα sportswear κομμάτια, που ήρθε για να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον, την στιγμή που την χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ, είναι αυτή της εταιρείας Reebok σε συνεργασία με την Victoria Beckham.

https://www.instagram.com/p/CIWPYN-CBsj/

Reebok και Beckham  ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανακοινώνουν την άφιξη της νέας κοινής collection, Drop Four. Όπως και κάθε σεζόν, κάθε look της Drop Four έχει φορεθεί κι ελεγχθεί από την Victoria, εξασφαλίζοντας ότι αντικατοπτρίζει το όραμά της για τη μόδα, την αγάπη για το sportswear και την άνεση που "επιτάσσουν" οι πολλές ώρες στο σπίτι και την γυμναστική. Η συλλογή χαρακτηρίζεται από high–performance κομμάτια που μπορούν να φορεθούν από τη γυμναστική μέχρι τις καθημερινές μας βόλτες.

https://www.instagram.com/p/CIWPT3SiBdD/

«Η συλλογή Reebok x Victoria Beckham περιλαμβάνει ρούχα που με κάνουν να νιώθω γεμάτη αυτοπεποίθηση. Πάντα αναζητώ ρούχα υψηλής απόδοσης για τη γυμναστική, που όμως έχουν σχεδιαστεί σχολαστικά ώστε να μπορούν να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν μία πληθώρα διαφορετικών looks που ανταπεξέρχονται σε κάθε πτυχή της ζωής και του lifestyle μου», δηλώνει χαρακτηριστικά η Victoria Beckham.

 

 

Χρώματα όπως το βαθύ κόκκινο και πορτοκαλί πρωταγωνιστούν, δίνοντας μια ‘’cozy’’ και ταυτόχρονα θηλυκή και δυναμική αισθητική. Το κλασικό, διαχρονικό μαύρο είναι πάντα παρόν αλλά φέτος αποκτά ένα απρόσμενο twist με την προσθήκη κίτρινων λεπτομερειών.

Από τα κομμάτια που ξεχωρίζουν σε αυτή τη συλλογή είναι το ‘’Seamless Crop Top’’ και τα ‘’Seamless Tights’’, που τυχαίνει να αποτελούν και τα αγαπημένα της Victoria, χάρη στο άκρως κολακευτικό τους σχεδιασμό και την εκπληκτική άνεση που προσφέρουν. Τέλος τα πολυαγαπημένα ‘’Travel Hoodies’’, ανανεώνονται κι αποκτούν έναν loungewear αέρα που ταιριάζει σε κάθε σύγχρονη γυναίκα.

https://www.instagram.com/p/CIWPbvBCfkd/

Όσον αφορά τα αξεσουάρ περιλαμβάνονται το ανατρεπτικό Toe Bag–Backpack και η νεά Mini Bag, επίσης αγαπημένο κομμάτι της Victoria. Στο footwear κομμάτι, η έμφαση δίνεται στο σχέδιο ‘’Rapide’’ που είναι διαθέσιμο σε νέους χρωματικούς συνδυασμούς!

Για να δεις αναλυτικά την ολοκαίνουργια συλλογή, πάτησε εδώ.

 

Διαβάστε επίσης

ATHLEISURE

5 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια που θα φοράς non stop την άνοιξη

Άνετα, όμορφα και με υπέροχο πάτημα για το πόδι

ATHLEISURE

Αυτά είναι τα sneakers που έχουν κλέψει την καρδιά διάσημων γυναικών

Κομψά, πρακτικά, ταιριάζουν με όλα και είναι ιδανικά για τις καθημερινές εμφανίσεις

ATHLEISURE

Yoga lovers: 4 αθλητικά κομμάτια για απόλυτη άνεση

Σε υπέροχα χρώματα και σχέδια

Προτεινόμενα

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

CELEBS

Στέφανος Κορκολής: «Δεν ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω κι ακόμα το παλεύω»

Όσα αποκάλυψε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σε νέα του συνέντευξη