Skip to main content

ATHLEISURE

Μετακίνηση 6 με… style φυσικά!

Γιατί αν δεν αγοράσεις τώρα αθλητικά παπούτσια, πότε θα το κάνεις;



Οι μέρες της καραντίνας μπορούν να γίνουν εξαιρετικά βαρετές αν το μοναδικό δρομολόγιο που ακολουθείς είναι δωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα και πάλι από την αρχή.

Η μονοτονία και η ρουτίνα, από την άλλη, δύσκολα μπορούν να αποφευχθούν όταν περνάς όλη την μέρα φορώντας πιτζάμες και παντόφλες στο σπίτι. Μήπως αυτό που μόλις περιέγραψα είναι η νέα σου πραγματικότητα τις τελευταίες ημέρες; Και μήπως είναι ώρα να θυμηθείς ξανά τον κωδικό μετακίνησης «6»; Την ελευθερία που έχεις για γυμναστική μέσα αλλά και έξω από το σπίτι; Ναι, καλά κατάλαβες, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς λίγο πιο σοβαρά με την προπόνησή σου - θα βελτιώσει τη φυσική σου κατάσταση, αλλά και τη διάθεσή σου. 

Κάντο με style!

Έχοντας πάρει απόφαση να αλλάξεις για λίγο παραστάσεις και να βγεις από την ρουτίνα του lockdown, συμμετέχοντας σε κάποιο online πρόγραμμα yoga ή κάνοντας ήπιο jogging στο τετράγωνο, επόμενο βήμα είναι να το κάνεις με style. Και τι σημαίνει αυτό; Να αφιερώσεις λίγη από την προσοχή σου στα athleisure looks που κατακλύζουν τα social media. Σίγουρα δεν έχουν περάσει απαρατήρητα, καθώς τα περισσότερα fashionable girls επιλέγουν activewear και sport κομμάτια για την παραμονή τους στο σπίτι αλλά και για τις προπονήσεις τους.

Αθλητικά παπούτσια φωτογραφίας: Reebok ZIG. 
Θα τα βρεις εδώ.

Τα βλέμματα τραβούν τα athletic, running και -φυσικά- sneaker shoes που αποτελούν must item των ημερών. Και μια που μιλάμε για iconic αθλητικά παπούτσια, μήπως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις ένα ζευγάρι από αυτά; Ένα μικρό δωράκι για τον εαυτό σου;

Τo καλό με την υπόθεση είναι πως το Instagram feed μας είναι γεμάτο πλέον από stylish αθλητικά παπούτσια, που όχι μόνο έχουν σκοπό να αναβαθμίσουν τα sportswear looks μας με τον σωστό τρόπο, αλλά και να μας κάνουν να λατρέψουμε τη γυμναστική. Και αυτό γιατί, εκτός του ότι μπορούμε να τα συνδυάσουμε με πολλούς μοντέρνους τρόπους, τα περισσότερα είναι απίστευτα μαλακά και ανάλαφρα και μετατρέπουν έτσι την άσκηση σε μια σούπερ απολαυστική διαδικασία.

 

Αθλητικά παπούτσια: Reebok Club C.
Θα τα βρεις εδώ. 


Και για τη βραδινή σου έξοδο

Αν πιστεύεις ότι μετά το lockdown τα παπούτσια αυτά θα κλειστούν μια για πάντα στην ντουλάπα σου, μάθε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αφού το athletic style, η απόλυτη τάση των ημερών, πολύ εύκολα εντάσσεται ακόμα και σε μια βραδινή σου έξοδο. Μέχρι τότε, όμως, λίγη υπομονή - φόρεσε τα αγαπημένα σου sneakers και ξεκίνα να γυμνάζεσαι με style φυσικά!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

ATHLEISURE

5 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια που θα φοράς non stop την άνοιξη

Άνετα, όμορφα και με υπέροχο πάτημα για το πόδι

ATHLEISURE

Αυτά είναι τα sneakers που έχουν κλέψει την καρδιά διάσημων γυναικών

Κομψά, πρακτικά, ταιριάζουν με όλα και είναι ιδανικά για τις καθημερινές εμφανίσεις

ATHLEISURE

Yoga lovers: 4 αθλητικά κομμάτια για απόλυτη άνεση

Σε υπέροχα χρώματα και σχέδια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.