Skip to main content

ATHLEISURE

To sporty item που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις statement εμφανίσεις τη σεζόν Άνοιξη /Καλοκαίρι 2021

Σήμα κατατεθέν της street νοοτροπίας, γίνεται η πιο αισιόδοξη νότα σε κάθε σου βήμα



 Πώς να ντυθούμε το τρίτο και τέταρτο τρίμηνο του 2021; Αυτό είναι ένα ευχάριστο ερώτημα και μόνο που διατυπώνεται. Το προηγούμενο διάστημα κυριάρχησαν outfits «εγκλεισμού», τα οποία ήταν ιδανικά ακόμα και για εργασία από το σπίτι, όμως για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι τα πράγματα φαίνονται να είναι πιο αισιόδοξα και να μας δίνουν περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

Η μόδα είναι εδώ, έτοιμη να κάνει restart μαζί μας. Οι οίκοι και οι σχεδιαστές τους έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους στις οποίες είναι ξεκάθαρη η διάθεση για εμφανίσεις που θα προσφέρουν χαρά και αυτοπεποίθηση. Τα νέα looks ξεπερνούν την comfort zone που επέβαλλε η πανδημία και βάζουν στην ζωή μας τη fun νότα που τόσο έχουμε ανάγκη, αναβαθμίζοντας ένα sporty item της γκαρνταρόμπας μας.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις της σεζόν έχουν λοιπόν τα sneakers, το σήμα κατατεθέν μιας street κουλτούρας που αλλάζει τα καθημερινά μας βήματα. Η μοντέρνα αισθητική συναντά το ρετρό ύφος από εμβληματικά σχέδια του παρελθόντος και την running κληρονομιά των 70s, μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Για τους λάτρεις των παστέλ αποχρώσεων, το ροζ και το πορτοκαλί δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό και γίνονται η εμμονή της φετινής μόδας, εξυπηρετώντας ακόμα και office looks.

Sneakers Reebok Classic Leather Legacy. Για να τα βρεις, πάτησε εδώ.

Το πράσινο της αρμονίας, το neon mint και το χρώμα του αμμόλιθου εξισορροπούνται άψογα σε μια εκδοχή με ρετρό αλλά και φουτουριστικά στοιχεία και το αποτέλεσμα κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε fashionista. 

Sneakers Reebok Classic Leather Legacy. Για να τα βρεις, πάτησε εδώ.

Με layers υλικών στο σχεδιασμό τους, λεπτομέρειες από suede, nylon και δέρμα, αλλά και χρώματα που κάνουν την απόλυτη αντίθεση όπως το μπλε και το κόκκινο επάνω σε λευκό, αυτά τα sneakers δεν περιορίζονται σε αθλητικά outfits, αλλά συνδυάζονται με κάθε look και στιλ, από ελαφριά πλεκτά σετ της άνοιξης, jeans, μέχρι φορέματα, αφού διαθέτουν μια διαχρονική κομψότητα που δεν βρίσκουμε σε άλλα.

Sneakers Reebok Classic Leather Legacy. Για να τα βρεις, πάτησε εδώ.

Ανανεωμένα, διατηρώντας στοιχεία που τα έκαναν διάσημα στα 70s και κλείνοντας ταυτόχρονα το μάτι στις νέες σχεδιαστικές τάσεις, τα Classic Leather Legacy sneakers της Reebok κηρύσσουν την έναρξη της πιο όμορφης και φωτεινής σεζόν και υπόσχονται να σε κάνουν το icon του αύριο!

Διαβάστε επίσης

ATHLEISURE

5 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια που θα φοράς non stop την άνοιξη

Άνετα, όμορφα και με υπέροχο πάτημα για το πόδι

ATHLEISURE

Αυτά είναι τα sneakers που έχουν κλέψει την καρδιά διάσημων γυναικών

Κομψά, πρακτικά, ταιριάζουν με όλα και είναι ιδανικά για τις καθημερινές εμφανίσεις

ATHLEISURE

Yoga lovers: 4 αθλητικά κομμάτια για απόλυτη άνεση

Σε υπέροχα χρώματα και σχέδια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ