Skip to main content

DO IT YOURSELF

#UpdateNow: ΕΤΣΙ θα φορέσεις τα κλασικά ρούχα σου... αλλιώς

Εναλλακτικές ιδέες για να ανανεώσεις το στιλ σου!


Κέλλυ Νόβακ

Μπορεί να μην έχεις πάντα την δυνατότητα να ψωνίζεις διαρκώς νέα ρούχα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τρόποι να ανανεώσεις το στιλ σου.

Παρακάτω, σου προτείνω εναλλακτικούς τρόπους να φορέσεις ρούχα που μπορεί να έχεις ήδη στην ντουλάπα σου, δίνοντάς τους μια νέα και φρέσκια ματιά!

1. Φόρεσε μια ζώνη γύρω από τις ζακέτες και τα σακάκια σου: Tόνισε τις καμπύλες και δώσε “σχήμα” αλλά και περισσότερο στιλ στα “βαρετά” αυτά ρούχα, φορώντας μια ζώνη γύρω από την μέση σου.

5classiclothesupdated-01.jpg

2. Αναβάθμισε την καμπαρντίνα σου: Η καλοκαιρινή εκδοχή της ανοιξιάτικης καμπαρντίνας είναι ένα γιλέκο σε παρόμοιο στιλ και υλικό, χωρίς μανίκια. Ένα τέτοιο γιλέκο σε μακρύτερο μήκος ή σε ενδιαφέρον ύφασμα, θα ανανεώσει πλήρως ακόμη και τα πιο απλά outfits σου.

5classiclothesupdated-02.jpg

3. Χρησιμοποίησε το t-shirt σαν μπλούζα/τοπ: Ξέχνα για λίγο το γνωστό "τζιν παντελόνι-tshirt συνδυασμό και αναβάθμισε ακόμα και το πιο απλό t-shirt σου, φορώντας το με φούστες ή και παντελόνια κοστουμιού.

5classiclothesupdated-03.jpg

4. Δώσε ένα edge στο λευκό πουκάμισο: Συνδύασε το λευκό πουκάμισο με ένα ρούχο ή αξεσουάρ σε μια πιο rock 'n roll αισθητική. Ένα δερμάτινο jacket ή ένα γιλέκο με κρόσσια είναι ιδανικά, για να δώσεις ένα “ροκ” αποτέλεσμα στο look σου.

5classiclothesupdated-04.jpg

5. Φόρεσε το denim jacket σαν μπλούζα: "Αντιμετώπισε" το τζιν μπουφάν σου με μια πιο fashion forward ματιά, φορώντας το σαν μπλούζα, με φούστες, παντελόνια και σορτσάκια.

5classiclothesupdated-05.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Έξυπνα styling tips για κορίτσια με μεγάλο ντεκολτέ

Πώς να ντύνεσαι με αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα, εξασφαλίζοντας στον εαυτό σου την απαραίτητη στήριξη και άνεση μέσα από τα ρούχα σου

DO IT YOURSELF

Το εσώρουχο που πρέπει να φοράς κάτω από φορέματα

Σμιλεύει το σώμα και κρύβει την κυτταρίτιδα και τις ατέλειες

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός