Skip to main content

DO IT YOURSELF

The Trench: Το ρούχο που επιβάλλεται να έχεις στην ντουλάπα σου την άνοιξη

Πώς να φορέσεις το πιο διαχρονικό πανωφόρι ever!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που να μην ευχαριστεί τον Thomas Burberry για την… εφεύρεση του πιο διαχρονικού πανωφοριού. Γιατί σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, μια καμπαρντίνα είναι το πιο κλασικό item στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας.

Pixel
Pixel

Αυτό το πανάλαφρο παλτό, λοιπόν, που προσφέρει τόση κομψότητα στην εμφάνιση μιας γυναίκας, είναι το must-have ρούχο της άνοιξης. Όχι μόνο της φετινής, αλλά και της προηγούμενης, της επόμενης, της παρεπόμενης κ.ο.κ. Είναι ένα ρούχο θα που φοριέται Π-Α-Ν-Τ-Α. Χρειάζεται να πω περισσότερα, για να σε πείσω για την σημαντικότητά της; Νομίζω πώς όχι. Μπορώ όμως να σου προτείνω 3 τρόπους να την φορέσεις!

#1. Συνδύασε αυτό το κλασικό ρούχο με την πιο hot τάση της σεζόν: το cropped τζιν παντελόνι. Ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι παπούτσια slippers και θα έχεις το πιο κομψό look ever!

 

3trenchcoat-ways-to-wear-01.jpg

 

#2. Tίποτα δεν θα αναδείξει καλύτερα ένα μονόχρωμο σύνολο, από μια μπεζ καμπαρντίνα. Πρόσθεσε στην εμφάνισή σου μερικά διακριτικά κοσμήματα (ένα χρυσό μενταγιόν ή ένα earcuff) και θα δημιουργήσεις την πιο διαχρονική εμφάνιση!

3trenchcoat-ways-to-wear-02.jpg

 

#3. Δώσε ένα twist στην εμφάνισή σου, και επέλεξε μια ασπρόμαυρη καμπαρντίνα (αντί της κλασικής μπεζ ή μαύρης) η οποία θα ταιριάζει με όλα και όλους τους συνδυασμούς. Θα αναδείξει μέχρι και τον «βαρετό» συνδυασμό του t-shirt & τζιν παντελόνι. 

3trenchcoat-ways-to-wear-03.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Έξυπνα styling tips για κορίτσια με μεγάλο ντεκολτέ

Πώς να ντύνεσαι με αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα, εξασφαλίζοντας στον εαυτό σου την απαραίτητη στήριξη και άνεση μέσα από τα ρούχα σου

DO IT YOURSELF

Το εσώρουχο που πρέπει να φοράς κάτω από φορέματα

Σμιλεύει το σώμα και κρύβει την κυτταρίτιδα και τις ατέλειες

Προτεινόμενα

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

PETS

6 ενδιαφέροντα γεγονότα για τον εγκέφαλο της γάτας σας

Μερικές πληροφορίες για τον εγκέφαλο των αγαπημένων μας αιλουροειδών

FOOD

5 τροφές που είναι γεμάτες με ηλεκτρολύτες, σύμφωνα με τους διαιτολόγους

Οι ηλεκτρολύτες δεν βρίσκονται μόνο στα αθλητικά ποτά. Μπορείτε να τους πάρετε και από πολλές θρεπτικές τροφές.