Skip to main content

DO IT YOURSELF

Αυτοί είναι οι σωστοί τρόποι για να φροντίσεις το σουέντ τζάκετ σου

Είναι ένα από τα διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας του φθινοπώρου



Το σουέντ τζάκετ αποτελεί ένα από τα διαχρονικά κομμάτια της μόδας και είναι αγαπημένη επιλογή των γυναικών την εποχή του φθινοπώρου. Δίνει μια bohemian αισθητική σε κάθε σύνολο και προσφέρει τη ζεστασιά που χρειάζεσαι τις κρύες ημέρες. Μπορεί να συνδυαστεί ποικιλοτρόπως από ένα φόρεμα μέχρι το jeans σου και ένα πλεκτό πουλόβερ και cowboy boots.

Αυτό το τζάκετ χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, όπως άλλωστε συμβαίνει με κάθε ύφασμα. Εμείς σου παρουσιάζουμε τους σωστούς τρόπους για να περιποιηθείς το σουέντ ώστε κάθε αντικείμενο που έχεις και είναι φτιαγμένο από αυτό, να διατηρηθεί αψεγάδιαστο στο χρόνο.

Κάνε το αδιάβροχο

Ένα από τα πιο σημαντικά tips για το σουέντ είναι η αδιαβροχοποίηση του. Αυτό είναι ένα από τα βασικότερα βήματα ώστε να αποφύγεις οι λεκέδες τόσο από νερό όσο και από οποιοδήποτε άλλο υγρό να γίνουν επίμονοι. Αυτό το tip βοηθάει στην αφαίρεση τους. Συστήνουμε να ψεκάζεις το σουέντ με το ειδικό προϊόν δύο φορές το χρόνο.

Φύλαξε το στο κατάλληλο μέρος

Το σουέντ τζάκετ δεν φοριέται όλο το χρόνο. Πού πρέπει να το φυλάξεις; Σε ένα καθαρό κουτί παπουτσιών και καλυμμένο με καθαρό ύφασμα ή σε μια καθαρή τσάντα παπουτσιών, για να αποφύγεις την συγκέντρωση σκόνης επάνω στο item.

Πρόσεχε με τι το συνδυάζεις

Τι κι αν σου αρέσει να φοράς το σουέντ τζάκετ σου με σκουρόχρωμα παντελόνια; Αυτή η συνήθεια μπορεί να αποβεί λανθασμένη για τη διατήρηση του item σαν καινούριο μέσα στο χρόνο, αφού ένα σκουρόχρωμο παντελόνι μπορεί να αφήσει λεκέ με την επαφή και την τριβή με το σουέντ.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Έξυπνα styling tips για κορίτσια με μεγάλο ντεκολτέ

Πώς να ντύνεσαι με αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα, εξασφαλίζοντας στον εαυτό σου την απαραίτητη στήριξη και άνεση μέσα από τα ρούχα σου

DO IT YOURSELF

Το εσώρουχο που πρέπει να φοράς κάτω από φορέματα

Σμιλεύει το σώμα και κρύβει την κυτταρίτιδα και τις ατέλειες

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στην πολύχρωμη οπτασία του Πόρτο

10+1 απολαυστικά πράγματα που θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld