Skip to main content

DO IT YOURSELF

Ποια εσώρουχα είναι απαραίτητα σε κάθε ντουλάπα;

Βρες τα ιδανικά για σένα, για να νιώθεις σίγουρη και άνετη κάθε μέρα!



Αν νομίζεις ότι τα εσώρουχα δεν είναι σημαντικό κομμάτι στην εμφάνιση μιας γυναίκας τότε γελιέσαι! Η ομορφιά ξεκινάει από μέσα. Κι ένα ζευγάρι υπέροχα εσώρουχα μπορεί να χαρίσει ακαταμάχητη αυτοπεποίθηση και γοητεία σε κάθε γυναίκα. Άλλωστε η γοητεία δεν είναι κάτι που φαίνεται αλλά κάτι που εκπέμπεται. 

Αλήθεια πότε νοιάστηκες σοβαρά για τα εσώρουχά σου; Ξέρεις πως και αυτά παίζουν το ρόλο τους στο ντύσιμό μας; Η άνεση, τα υλικά, ακόμα και το κόψιμο κάθε εσώρουχου σε συνδυασμό με το κατάλληλο ρούχο, είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι σε κάθε outfit. Εσώρουχα υπάρχουν πολλά, αλλά ποια είναι ιδανικά για σένα; Ρίξε μια τελευταία ματιά στο συρτάρι σου και ξεκίνα εκκαθάριση τώρα!  

 

Must Haves

Κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα που σέβεται τον εαυτό της θα πρέπει να έχει μερικά διαφορετικά είδη εσωρούχων για κάθε περίσταση. Όπως και με τα σουτιέν έτσι και με τα εσώρουχα στο συρτάρι σου, θα πρέπει να υπάρχουν τόσο βαμβακερές άνετες επιλογές, όσο και πιο αισθησιακά και περίτεχνα κομμάτια. Σίγουρα κάθε ένα έχει την ώρα του αλλά προσπάθησε να μην κολλάς σε ένα συγκεκριμένο είδος και εμπλούτισε τη συλλογή σου με διάφορα σχέδια και υλικά.

Οπωσδήποτε μέσα στη συλλογή σου θα πρέπει να έχεις βαμβακερά items ιδανικά για καθημερινή χρήση και τις δύσκολες μέρες του μήνα. Εστίασε την προσοχή σου και σε πιο ιδιαίτερα κομμάτια όπως σατέν και με δαντέλα για πιο ειδικές περιστάσεις που θα συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου σουτιέν. Από τη ντουλάπα σου δεν πρέπει να λείπουν αυτά τα μαγικά εσώρουχα χωρίς ραφές, που στρώνουν κάτω από όλα τα ρούχα με συσφιγκτική δράση ή όχι που σμιλεύουν τη σιλουέτα και δε διακρίνονται ούτε από το πιο λευκό παντελόνι. Φυσικά φρόντισε να έχεις ένα σε κάθε βασικό χρώμα όπως άσπρο, μαύρο και μπεζ του δέρματος. Τα εσώρουχα χωρίς ραφές είναι επίσης το κλειδί για να τα φοράς κάτω από όλα τα διάφανα κομμάτια σου ή με κολάν και πολύ στενά φορέματα. 

Cotton pant

Τα μοντέρνα βαμβακερά εσώρουχα σε στιλ μπικίνι είναι κλασικά και σίγουρα έχεις ήδη στη ντουλάπα σου παραπάνω από ένα. Ωστόσο επειδή η χρήση δεν σταματάει ποτέ φρόντισε να αντικαταστήσεις τα ήδη φθαρμένα με νέα. Διάλεξε κομμάτια απαλά και ελαστικά με πλήρης καλύψη στο πίσω μέρος που δεν ανεβαίνει καθώς κινείσαι όλη την ημέρα.  

String 

Ίσως δεν είναι το κατάλληλο και πιο άνετο εσώρουχο για κάθε μέρα, ωστόσο στην αγορά μπορείς να βρεις δαντελένια κομμάτια για πιο ειδικές περιστάσεις που δεν έχουν να ζηλέψουν σε άνεση ακόμα κα το πιο βαμβακερό εσώρουχο που λατρεύει να φοράς. Επένδυσε σε κομμάτια καλής ποιότητας, με χαλαρή εφαρμογή που ακολουθούν τη γραμμή της σιλουέτας χωρίς να την κόβουν, να την πιέζουν ή να την παραμορφώνουν. Προτίμησε ελαστικές δαντέλες με απαλή υφή και κίνηση που θα ακολουθεί τη δική σου. Οι διακριτικές ραφές θα δώσουν ένα ακόμα plus στην άνεση και τη σωστή εφαρμογή .

Ψηλόμεσο string

Αυτό είναι μάλλον το εσώρουχο για κάθε περίσταση. Σταθερό, αόρατο, άνετο και ελαφρύ μένει στη θέση του καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Διάλεξέ το σε πολλά χρώματα και εμπλούτισε τη συλλογή σου με το απόλυτο κομμάτι που θα σου λύσει τα χέρια σε κάθε ντύσιμο. Έχει μαλακό ύφασμα και στρώνει μοναδικά κάτω από φορέματα ακολουθώντας εξαιρετικά τις καμπύλες του γυναικείου σώματος. Θηλυκό, απλό και ακαταμάχητο.  

The hipster

Ιδανικό για χαμηλόμεσα ρούχα και με πλήρης κάλυψη, αυτό το εσώρουχο είναι το κατάλληλο ταίρι για μια μέρα που χρειάζεσαι άνεση και σιγουριά. Προτίμησε ένα χωρίς ραφές και μαλακό ύφασμα που δεν διαγράφει και νιώσε υπέροχα με το σώμα σου. Κολακεύει κάθε γυναικείο σώμα ενώ δημιουργεί υπέροχα homewear σύνολα συνδυάζοντάς το με φανελάκι και μια λεπτή ζακέτα.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

Προτεινόμενα

SINGLES

Η ψυχολογική ανάγνωση της Εβδομάδας των Παθών

Τα δέκα συναισθήματα του Πάσχα και πώς θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά τον χωρισμό της

Τι πιστεύει η γνωστή ηθοποιός για τα κακεντρεχή σχόλια στα social

BLOGS

«Όσο μπορείς» ένα ποιητικό πρότζεκτ της ποιήτριας-καθηγήτριας Αναστασίας Γκίτση και των μαθητών του ΓΕΛ Νυρεμβέργης

“Όσο μπορείς” ένα video που τρέχει… δεν σταματά… και συνομιλεί με το ποίημα του Κ.Π. Καβάφη