Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να φορέσεις μια faux fur στις casual εμφανίσεις σου

Μια ψεύτικη γούνα δεν είναι κομμάτι που φοριέται μόνο σε επίσημες εμφανίσεις, αλλά μπορεί να σε συντροφεύσει σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας.



Μια ψεύτικη γούνα δεν είναι κομμάτι που φοριέται μόνο σε επίσημες εμφανίσεις, αλλά μπορεί να σε συντροφεύσει σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας. Να λοιπόν πώς θα το κάνεις αυτόν το χειμώνα στα casual στιγμιότυπα της ημέρας σου!

Layer it Up

Συνδύασε ένα παλτό ή γιλέκο από ψεύτικη γούνα με καθημερινά βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, όπως τζιν με ένα απλό πουλόβερ. Η αντίθεση μεταξύ της γούνας και των καθημερινών κομματιών προσθέτει μια κομψή πινελιά στην εμφάνισή σου.

Συνδύασε υφές

Συνδύασε τη faux γούνα σου με διαφορετικές υφές στα ρούχα. Για παράδειγμα, φόρεσέ την με δερμάτινο παντελόνι, τζιν ή ακόμα και μια πλεκτή φούστα για να δημιουργήσεις οπτικό ενδιαφέρον.

Συνδύασε με έξυπνα αξεσουάρ

Χρησιμοποίησε αξεσουάρ για να ισορροπήσεις την εμφάνιση. Διάλεξε μια δερμάτινη τσάντα που φοριέται χιαστί, αθλητικά παπούτσια ή δερμάτινα μποτάκια για χαλαρή ατμόσφαιρα. Η προσθήκη ενός καπέλου ή ενός casual σκούφου με skater διάθεση μπορεί επίσης να δώσει έξτρα πόντους στυλ.

Παίξε με τα χρώματα

Επίλεξε μια ψεύτικη γούνα ουδέτερου χρώματος για ευελιξία ή πειραματίσου με πιο τολμηρές αποχρώσεις εάν αισθάνεσαι περιπετειώδης στις εμφανίσεις σου. Τα ουδέτερα χρώματα όπως το μαύρο, το μπεζ ή το γκρι μπορούν εύκολα να συμπληρώσουν διάφορα ρούχα, όμως μια πιο bold επιλογή χρώματος έχει άλλη χάρη.

Οι αναλογίες έχουν σημασία

Δώσε προσοχή στις αναλογίες. Εάν φοράς ένα ογκώδες παλτό από ψεύτικη γούνα, εξισορρόπησέ το με εφαρμοστό παντελόνι, κολάν ή φούστα.

Layer Underneath

Πρόσθεσε πολλά στρώματα ρούχων και κάτω από την ψεύτικη γούνα σου για ζεστασιά και στυλ. Ένα καρό πουκάμισο, ένα λεπτό πουλόβερ, ή μια πλεκτή ζακέτα είναι ό,τι πρέπει για μια κομψή εμφάνιση.

Μείνε στα απλά

Μερικές φορές, less is more. Άσε το παλτό σου από ψεύτικη γούνα να είναι το statement της εμφάνισής σου διατηρώντας το υπόλοιπο ντύσιμο μινιμαλιστικό.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της