Skip to main content

DO IT YOURSELF

5 outfit ideas για το χριστουγεννιάτικο office party

Τι να φορέσεις όταν είσαι καλεσμένη σε ένα πάρτι στο γραφείο για τα Χριστούγεννα;



Το να διαλέξεις ρούχα για ένα εορταστικό χριστουγεννιάτικο πάρτι στο γραφείο μπορεί να είναι πρόκληση, αφού θες να φαίνεσαι τόσο professional, όσο και λαμπερή σε μια ιδιαίτερη περίσταση που δεν συμβαίνει συχνά. Να λοιπόν τι μπορείς να φορέσεις για να λάμψεις στην περίσταση!

Κλασικό κοκτέιλ φόρεμα

Διάλεξε ένα κοκτέιλ φόρεμα μέχρι το γόνατο ή σε μίντι μήκος, σε πλούσια γιορτινά χρώματα όπως βαθύ κόκκινο, πράσινο κυπαρισσί ή ναυτικό μπλε. Συνδύασέ το με statement κοσμήματα και κλασικές γόβες για κομψή αλλά και γιορτινή εμφάνιση.

Εκλεπτυσμένο κοστούμι

Διάλεξε ένα παντελόνι ραμμένο στα μέτρα σου ή ένα κομψό σακάκι με ασορτί παντελόνι ή φούστα. Παίξε με γιορτινά χρώματα ή μοτίβα όπως ένα βελούδινο blazer σε βαθύ μπορντό ή ένα μεταλλικό κοστούμι σε συνδυασμό με μια σατέν ιβουάρ μπλούζα.

Ensemble με παγιέτες

Αγκάλιασε το πνεύμα των γιορτών με ένα τοπ ή φούστα με παγιέτες σε συνδυασμό με πιο διακριτικά κομμάτια όπως ένα μαύρο σακάκι ή ένα παντελόνι. Αυτό προσθέτει μια πινελιά γοητείας χωρίς να είναι υπερβολικό στην όψη.

Statement Jumpsuit

Διάλεξε μια κομψή ολόσωμη φόρμα σε ένα εντυπωσιακό χρώμα ή σε μεταλλικούς τόνους. Πρόσθεσε μερικά τολμηρά αξεσουάρ και γόβες για να αναδείξεις την εμφάνιση για τη γιορτινή περίσταση.

Εορταστικό πουλόβερ με μοτίβο

Αν το πάρτι στο γραφείο είναι πιο χαλαρό, μπορείς να κρατήσεις το εορταστικό πνεύμα συνδυάζοντας ένα διασκεδαστικό και γιορτινό πουλόβερ με παντελόνι ή φούστα. Σκέψου τα κλασικά χριστουγεννιάτικα πουλόβερ, με παιχνιδιάρικα μοτίβα για την περίοδο.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα