Skip to main content

DO IT YOURSELF

Γιατί ο Ιανουάριος είναι ο απόλυτος μήνας για ένα closet cleanup

Ξεκίνα να ξεκαθαρίζεις τα ρούχα σου τώρα!



Ο Ιανουάριος θεωρείται από πολλούς ως ο ιδανικός μήνας για να ξεκαθαρίσει κανείς τη ντουλάπα του, με στόχο την ελάφρυνσή της από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που δεν φοριούνται πια, αλλά και την υιοθέτηση μιας capsule νοοτροπίας στην ένδυση. Να μερικοί λόγοι-κίνητρα για να το κάνεις κι εσύ πράξη το συντομότερο δυνατόν.

Νέο Έτος, Νέα αρχή

Η αρχή της χρονιάς φυσικά εμπνέει αποφάσεις και νέα ξεκινήματα. Το ξεκαθάρισμα της ντουλάπας σου ευθυγραμμίζεται με αυτό το πνεύμα, επιτρέποντάς σου να ξεκινήσεις τη χρονιά οργανωμένα και χωρίς ακαταστασία.

Ακαταστασία μετά τις διακοπές

Μετά τις διακοπές, υπάρχει συχνά μια εισροή νέων ρούχων και δώρων. Αυτό καθιστά την κατάλληλη στιγμή για να αποφορτιστείς και να δημιουργήσεις χώρο για αυτές τις νέες προσθήκες, αφαιρώντας αντικείμενα που δεν φοράς ή δεν χρειάζεσαι πια.

Έναρξη ουσιαστικής χειμερινής περιόδου

Στην Ελλάδα, ο Ιανουάριος σηματοδοτεί την πραγματική έναρξη του χειμώνα αναφορικά με το βαρύ κρύο. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επανεκτιμήσεις την γκαρνταρόμπα σου και να ξεκαθαρίσεις τα αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούνται αυτή τη σεζόν, δημιουργώντας χώρο για πιο πρακτικά χειμωνιάτικα ρούχα.

Δραστηριότητες σε εσωτερικούς χώρους

Με τον πιο κρύο καιρό να έχει πια φτάσει για τα καλά, περνάς περισσότερο χρόνο σε εσωτερικούς χώρους. Αυτό αποτελεί μια τέλεια ευκαιρία για να αντιμετωπίσεις οργανωτικές εργασίες όπως το καθάρισμα της ντουλάπας σου χωρίς περισπασμούς ή δελεαστικές προτάσεις υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Πωλήσεις και εκπτώσεις

Τα καταστήματα προσφέρουν εκπτώσεις τον Ιανουάριο, λίγο πριν από τη μετάβαση στη νέα σεζόν. Αυτό μπορεί να σε παρακινήσει να καθαρίσεις την ντουλάπα σου, γνωρίζοντας ότι μπορείς να αντικαταστήσεις μερικά παλιά κομμάτια που έχουν φθαρεί με νέα και με έκπτωση.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!

DO IT YOURSELF

5 κατηγορίες εσωρούχων στις οποίες αξίζει να επενδύσεις

Must-haves που πρέπει να αποκτήσεις στη συλλογή σου.

DO IT YOURSELF

Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;

Πες «ναι» στο vintage, ποντάροντας όμως σε πράγματα που αξίζουν πραγματικά.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα