Skip to main content

FASHION TRENDS

Φλατ παπούτσια: πώς θα τα φορέσω;

Αυτός είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ οδηγός για τα φθινοπωρινά φλατ παπούτσια σου


Κέλλυ Νόβακ

Όσο και αν αγαπάμε τις ψηλοτάκουνες γόβες, καμία γυναίκα δεν είναι απόλυτα άνετη φορώντας τις συνεχώς. Γι’ αυτό και έχουμε στην ντουλάπα μας μια stylish συλλογή από flat παπούτσια, τα οποία κοσμούν με χάρη τα σύνολά μας. Βέβαια, αυτή την συλλογή πάντα ανανεώνουμε κάθε τόσο και το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να το κάνουμε αυτό.

Εγώ, λοιπόν σε καθοδηγώ και σου προτείνω με τι κριτήρια πρέπει να επιλέξεις τα flat σου και για φέτος!

1. Loafers: Το απόλυτο παπούτσι για το γραφείο –και όχι μόνο. Η «επισημότητα» αυτού του στιλ είναι η ιδανική για εκείνες τις περιπτώσεις που είσαι κουρασμένη, αλλά πρέπει να δείχνεις άψογη στο απογευματινό meeting σου. Παρόλα αυτά, ενώ το σχέδιό του είναι κλασσικό, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να «παίξεις» με αυτό. Επίλεξε ένα σε κάποιο ενδιαφέρον μοτίβο ή χρώμα, για να δώσεις ζωντάνια στην εμφάνισή σου.

 

guide2fallflats_01.jpg

2. Oxfords: Η τάση στα παπούτσια αυτά, τα οποία είναι εμπνευσμένα από την ανδρική ένδυση, ξεχωρίζει και φέτος. Είναι ένα παπούτσι το οποίο φοριέται από το πρωί μέχρι και το βράδυ, από το γραφείο μέχρι και το μπαρ, χαρίζοντας ένα απόλυτα εκλεπτυσμένο ύφος στις εμφανίσεις σου.

guide2fallflats_02.jpg

3. Ballerinas: Εάν λατρεύεις τις μπαλαρίνες, τότε φρόντισε να αναβαθμίσεις την συλλογή σου, επιλέγοντας αυτές που διαθέτουν ένα ενδιαφέρον pattern ή χρώμα.

guide2fallflats_03.jpg

4. Pointed-Toe: Τα μυτερά flats είναι εδώ και μερικές σεζόν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα παπούτσια. Το στιλ αυτό είναι edgy και προσδίδει θηλυκότητα στις εμφανίσεις σου, χωρίς να χρειάζεται να… ανέβεις μερικούς πόντους πιο ψηλά. Εγώ, θα σου πρότεινα να προτιμήσεις αυτά που δένουν μέχρι και τον αστράγαλο, για περισσότερο attitude.

guide2fallflats_04.jpg

 

5. Sneakers: Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σου πω και πολλά για αυτό το παπούτσι… Είμαι σίγουρη ότι έχεις ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ήδη στην ντουλάπα σου, το οποίο δεν φοράς μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και όταν βγαίνεις για βόλτα με τις φίλες σου ή αν είσαι τολμηρή fashionista, ακόμα και στην βραδινή σου έξοδο!

guide2fallflats_05.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο wardrobe staple που πρέπει να αποκτήσεις - Πέντε επιλογές της fashion editor του AllYou

Καιρός για ανανέωση σε ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας

FASHION TRENDS

5 κομψά bralettes χωρίς μπανέλα, για στήριξη και άνεση στην καθημερινότητα

Αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.