Skip to main content

FASHION TRENDS

Τα 4 ΠΙΟ διαχρονικά trends του χειμώνα

Τάσεις... για μια ζωή! 


Κέλλυ Νόβακ

Υπάρχει μια άλλη μαγεία και αίγλη στην έννοια του διαχρονικού στιλ που όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας, λατρεύουμε. Το γεγονός ότι θα μπορούμε να φοράμε ένα παλτό ή ένα αξεσουάρ ακόμη και μετά από δέκα χρόνια και ακόμα να είμαστε μοντέρνες και stylish είναι αξία ανεκτίμητη!

Για να αισθάνεσαι και εσύ συνέχεια αυτό το συναίσθημα, λοιπόν, σου παρουσιάζω παρακάτω τέσσερις τάσεις που είναι ΚΑΙ φέτος αυτό που λέμε… μόδα αλλά και που μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα φοράμε και για αμέτρητες σεζόν ακόμη!

1. Μακριά Παλτό: Είναι δραματικά. Είναι στιλάτα. Είναι αρκετά για να δώσουν δυναμική στις εμφανίσεις σου. Τι παραπάνω χρειάζεσαι στα looks σου;

4timelesstrends_01.jpg

2. Αθλητικά Παπούτσια: Μην νομίζεις ότι τα αθλητικά παπούτσια είναι μέρος του sporty trend. Αν το καλοσκεφτείς, καμία γυναίκα δεν σταμάτησε ουσιαστικά ποτέ να τα φοράει (βλ. All Star) και επίσης καμία γυναίκα δεν μπορεί να «περπατάει» συνέχεια πάνω σε τακούνια.

4timelesstrends_02.jpg

3. Ουδέτερες Αποχρώσεις: Μπορεί η Kim K. να έκανε αυτή την τάση viral, αλλά στην πραγματικότητα, οι ουδέτερες αποχρώσεις δεν ήταν ποτέ «τάση». Είναι ένα στιλ που πάντα αγαπούσαν και θα αγαπούν οι γυναίκες, γιατί η κομψότητα που αποδίδουν σε μια εμφάνιση είναι απλά μοναδική.

4timelesstrends_03.jpg

4. Boyfriend Παντελόνια: Είτε ήταν στις δεκαετίες του ’80 και του ’90, είτε τώρα, τα boyfriend παντελόνια (τζιν ή υφασμάτινα) δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από την μόδα και αυτό για ένα πολύ βασικό λόγο: Καμία γυναίκα δεν πρόκειται να αποχωριστεί ένα ρούχο που, λόγω της φόρμας του, είναι άνετο αλλά και στιλάτο!

4timelesstrends_04.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο wardrobe staple που πρέπει να αποκτήσεις - Πέντε επιλογές της fashion editor του AllYou

Καιρός για ανανέωση σε ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας

FASHION TRENDS

5 κομψά bralettes χωρίς μπανέλα, για στήριξη και άνεση στην καθημερινότητα

Αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό