Βάλ' τους τα γυαλιά!

Οι τάσεις της μόδας στα γυαλιά ηλίου για το φθινόπωρο- χειμώνα του 2015 περιλαμβάνουν εξαιρετικά κομψά και φινετσάτα σχέδια που εντυπωσιάζουν.

Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Για αυτή τη σεζόν, τα γυαλιά είναι ελκυστικά και αποπνέουν έντονο δυναμισμό και στιλ. Οι επιλογές σου είναι πάρα πολλές και υπόσχονται να καλύψουν κάθε ανάγκη σου. 

1. Εναλλακτικά σχήματα

Μια από τις hot τάσεις της μόδας στα γυαλιά ηλίου είναι τα πολλά και εναλλακτικά σχέδια του σκελετού. Οι πιο διαδεδομένοι είναι οι τετράγωνοι, οι τρίγωνοι, οι οβάλ και οι στρογγυλοί. Κάθε τύπος ταιριάζει και σε διαφορετικό σχήμα προσώπου.

sunshapes350.jpg

2. Μεγάλο μέγεθος

Τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου είναι στη μόδα. Προσδίδουν τύπο και μυστήριο. Πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή αν θέλεις να... τραβάς τα βλέμματα.

sunmeg350.jpg

3. Aviators

Γυαλιά ηλίου τύπου “αεροπόρου”. Αυτά τα γυαλιά κυριολεκτικά θα “απογειώσουν” την εμφάνισή σου. Έχουν κομψό και μοντέρνο design και είναι αρκετά πρακτικά και άνετα.

sunavia350.jpg

4. Ombre style

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των γυαλιών ηλίου είναι ότι η απόχρωση του φακού δεν είναι η ίδια. Συνήθως όσο πιο πάνω κοιτάζεις τόσο πιο σκούρα είναι η απόχρωση του φακού και "ανοίγει" καθώς κοιτάζεις όλο και πιο χαμηλά. Τα γυαλιά αυτά είναι μοντέρνα και μοδάτα και σε πολλές περιπτώσεις θεωρούνται αρκετά πρακτικά.

sunombre350.jpg

5. Ημιδιαφανή

Οι πιο συχνές αποχρώσεις που συναντώνται είναι το κόκκινο, το πράσινο, το μπλε και το κίτρινο, ωστόσο υπάρχουν και άλλες πολλές. Τα γυαλιά αυτού του τύπου τονίζουν τα μάτια και προσδίδουν έντονη θηλυκότητα. Θεωρούνται αρκετά κομψά και φινετσάτα. 

sundiafana350.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares