Skip to main content

FASHION TRENDS

Οι 3 τάσεις στα κοσμήματα που πρέπει να δοκιμάσεις

Λεπτομέρειες που θα αναβαθμίσουν μέχρι και τις πιο απλές εμφανίσεις σου!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν βγαίνω από το σπίτι αν δεν φορέσω πρώτα κάποιο κόσμημα. Για εμένα προσωπικά τα κοσμήματα είναι αν όχι το σημαντικότερο, από τα σημαντικά αξεσουάρ για μια γυναίκα –και άνδρα για την ακρίβεια!

Γι’ αυτό και πάντα με λαχτάρα περιμένω να δω τις νέες τάσεις της κάθε σεζόν, για να διαλέξω ποια μου κάνει και να την… αξιοποιήσω καταλλήλως, σε μία μου εμφάνιση. Ε, λοιπόν πιστεύω ότι οι 3 παρακάτω θα είναι όσο και για εμένα, τόσο και για εσένα, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Και ενδιαφέροντα θα κάνουν και τα looks σου άπαξ και τις ενσωματώσεις στις εμφανίσεις σου.

 

#1. Bελούδινα κοσμήματα: Με την τάση του βελούδου σε ρούχα και αξεσουάρ να είναι η πιο popular αυτή την στιγμή, γίνεται να μην… μεταφερθεί και στα κοσμήματα; Θα κάνουν σίγουρα κάθε σου εμφάνιση σέξι αλλά και λίγο ρετρό.

3jewerlytrends-fall16-01.jpg 

#2. Layered τσόκερ κολιέ: Το ότι τα τσόκερ κολιέ είναι της μόδας το ξέρεις, αλλά το ήξερες ότι τώρα αυτά φοριούνται σε layers; Προσφέρουν μια πιο σύγχρονη και κομψή αισθητική σε αυτό το στιλ κοσμήματος που μπορεί να φορεθεί εξίσου καλά για πρωί αλλά και βράδυ.

3jewerlytrends-fall16-02.jpg 

#3. Statement σκουλαρίκια: Καλά, δεν ξέρω αν θεωρούνται «τάση» τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια καθώς πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν πάντα στην συλλογή μιας γυναίκας. Θέλεις να φορέσεις ένα μονόχρωμο σύνολο; «Πέτα» του ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

3jewerlytrends-fall16-03.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο wardrobe staple που πρέπει να αποκτήσεις - Πέντε επιλογές της fashion editor του AllYou

Καιρός για ανανέωση σε ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας

FASHION TRENDS

5 κομψά bralettes χωρίς μπανέλα, για στήριξη και άνεση στην καθημερινότητα

Αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.