Skip to main content

FASHION TRENDS

Αυτό το αξεσουάρ θα σε μετατρέψει στο πιο… stylish "φυτό"

Πρώτα η Rihanna, μετά η Kendall... και μία νέα τάση γεννήθηκε!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν ξέρω ποιος το πρωτο-ξεκίνησε αυτό το trend. Θέλω να πω η Rihanna (είμαι σχεδόν σίγουρη ότι ήταν η Rihanna), αλλά από την άλλη, τελευταία σου μιλάω συνέχεια γι΄αυτή και δεν θέλω να με περάσεις για… stalker!
 

geekytrend_socksandheels_01.jpg
 

https://www.instagram.com/p/BaG3XA9j8tv/?taken-by=badgalriri

Rihanna

Και τελικά, έχει σημασία; Δεν ξέρω. Ίσως για τα credits απλά. Αλλά το σημαντικό είναι ότι η τάση έχει αρχίσει και… εξαπλώνεται όλο και περισσότερο στις εμφανίσεις γνωστών σταρ. Ποια είναι αυτή; Socks & heels! Και τι σημαίνει αυτό; Ε, θα φτάσει μέχρι και σε εμάς που θα πάει –αν δεν έχει φτάσει ήδη δηλαδή! Και θα μας μετατρέψει σε stylish geeks, το μόνο σίγουρο!

Οι κάλτσες λοιπόν, φορεμένες με πέδιλα και γόβες, είναι πια και με τη… βούλα, ένα στιλ που φοριέται πολύ. Πέρα από την RiRi, πολλές ακόμη celebrities έχουν υιοθετήσει αυτό το ύφος, δίνοντας έξτρα πόντους στιλ, στις εμφανίσεις τους. Η Kendall Jenner είναι μία από αυτές τις celebrities, η οποία μάλιστα εμφανίστηκε με αυτή την τάση, σε επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί (σ.σ. στο Φεστιβάλ Καννών)!

Φόρεσε ένα ζευγάρι nude κάλτσες, με τα πέδιλά της και το statement, εντυπωσιακό φόρεμά της. Έπειτα, ακολούθησαν και άλλες με πιο πρόσφατη εμφάνιση της Chloë Sevigny η οποία φόρεσε αυτό το αξεσουάρ, με μπαλαρίνες!

Σίγουρα αυτή η τάση δεν αφορά, όλα τα γούστα και όλα τα στιλ των γυναικών «εκεί έξω», παρόλα αυτά, αξίζει να της δώσεις μια προσπάθεια. Το αποτέλεσμα θα είναι stylish, με ένα… nerd-y twist! Yπάρχει κάτι πιο ενδιαφέρον από αυτό;

geekytrend_socksandheels_02.jpg

Kendall Jenner

geekytrend_socksandheels_03.jpg

Chloë Sevigny

geekytrend_socksandheels_04.jpg

Priyanka Chopra

geekytrend_socksandheels_05.jpg

Sarah Jessica Parker

geekytrend_socksandheels_06.jpg

Alexa Chung

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

Προτεινόμενα