Skip to main content

FASHION TRENDS

Power Dressing: 5 τρόποι για να κατακτήσεις τον κόσμο, με το ντύσιμό σου!

Look powerful, now.


Κέλλυ Νόβακ

It is a men’s world αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποκύπτουμε στα κλισέ της εποχής μας. Ήρθε η ώρα να υψώσεις το ανάστημά σου και να διεκδικήσεις αυτήν την πολυπόθητη θέση στην δουλειά σου που τόσο καιρό ήθελες αλλά δεν έβρισκες το κουράγιο να ζητήσεις από το αφεντικό σου! Αλλά πριν το κάνεις, σκέψου τι κοινό έχουν δυναμικές γυναίκες όπως η Michelle Obama ή η Naomi Campbell ή ακόμα η αξέχαστη Πριγκίπισσα Diana. Ήταν και είναι masters του power dressing!

Μάθε πώς να ντύνεσαι όχι μόνο για να κάνεις εντύπωση αλλά και για να αποπνέεις τον σεβασμό που σου αξίζει, όπου και αν πας!

1. Ξέχνα τα φλοράλ και τα εμπριμέ σχέδια. Προσπάθησε να εμπνέεις αισιοδοξία μέσα από τα ρούχα σου, έχοντας χρωματική αρμονία στα look σου.

pd_24c2e7f329165887c173bd40b948bec4.jpg

2.Συνδύασε τα καθημερινά σου looks με αυστηρά σακάκια με έντονες γωνίες. Μπορεί να σου ακούγεται κλισέ, αλλά ένα τέτοιο σακάκι είναι σύγχρονο και δείχνει επαγγελματικό χωρίς να χάνεις το στυλ σου.

pd_stella20mccartney20fall0920141p.jpg

3. Ξεκίνα να φοράς φούστες! Όχι δεν αναφέρομαι στις “καυτές” μίνι φούστες που φοράς στα club ή στις maxi που φοράς το καλοκαίρι. Μιλάω, φυσικά για την midi φούστα. Συνδύασέ την με πουκάμισο ή ακόμα και με μια απλή μπλούζα και το αποτέλεσμα θα είναι πάντα εντυπωσιακό. Θα δείχνεις επαγγελματίας, χωρίς να χάνεις την θηλυκότητά σου.

pd_midi-skirts1.jpg

4. «Ρίξε» λίγο τα denier του μαύρου καλσόν σου (δοκίμασε τα 15 denier) και φόρεσε με αυτό τα φορέματά σου. Το πιο διάφανο μαύρο καλσόν αποπνέει "τόση όση" αυστηρότητα για να σε προσέξουν στα meeting, χωρίς να δείχνεις ότι δεν ξέρεις τι σημαίνει μόδα.

pd_gipsy-black-all-over-dots-15-denier-sheer-tights-sizes-s-m-m-l-794-p.jpg

5. Κάποιες αξίες είναι κλασσικές και μια από αυτές είναι το λευκό πουκάμισο. Συνδυάζεται εύκολα, «φωνάζει» κομψότητα και δυναμισμό και φοριέται όλες τις εποχές.

 pd_AW0602_20070200_030_01_fig01.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο wardrobe staple που πρέπει να αποκτήσεις - Πέντε επιλογές της fashion editor του AllYou

Καιρός για ανανέωση σε ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας

FASHION TRENDS

5 κομψά bralettes χωρίς μπανέλα, για στήριξη και άνεση στην καθημερινότητα

Αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του