Η μονοχρωμία είναι πολύ fun

Υποδέξου τις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν με τον πιο fun τρόπο.

Κέλλυ Νόβακ

Καμιά φορά είναι συγκλονιστικό αν σκεφτείς πόση «πληροφορία» και εικόνες δεχόμαστε λίγο-πολύ, από παντού. Και ειδικά όσον αφορά την Μόδα, οι εικόνες που βλέπουμε καθημερινά στις οθόνες των κινητών μας, πολλές φορές μπορεί να μας δημιουργήσουν μια αίσθηση σύγχυσης. Τι είναι της Μόδας; Τι δεν είναι; Πώς φοράνε τα πουλόβερ οι fashion editors; Μέσα από το παντελόνι; Εκτός; Στο ενδιάμεσο;

Όλες οι αυτές οι πληροφορίες που δεχόμαστε από τις φωτογραφίες που βλέπουμε στο διαδίκτυο, συχνά αντί να μας εμπνεύσουν για τις δικές μας εμφανίσεις, μας μπλοκάρουν και δεν μας βοηθάνε στο να κάνουμε μια επιλογή.

Γι’ αυτό και εγώ λέω να απλουστεύσουμε τη ζωή και τις εμφανίσεις μας! Δεν χρειάζεται να το πολυσκέφτεσαι. Ένα πράγμα που παρατηρήσαμε από τις street style εμφανίσεις και το οποίο καταφέραμε να ξεχωρίσουμε ανάμεσα από τον… οχετό των φωτογραφιών είναι… η μονοχρωμία!

Πολλές γυναίκες, επιλέγουν μονόχρωμα looks για τις εμφανίσεις τους προσφέροντας stylish looks. Το… twist όμως προσφέρουν μέσα από τις αποχρώσεις που επιλέγουν! Πολλές γυναίκες για τα μονόχρωμα σύνολά τους, επιλέγουν bold αποχρώσεις που αποδίδουν μια φρέσκια και άκρως διασκεδαστική ματιά στις εμφανίσεις τους!

colorsmonochromelooks_01.jpgcolorsmonochromelooks_02.jpgcolorsmonochromelooks_03.jpgcolorsmonochromelooks_04.jpgcolorsmonochromelooks_05.jpgcolorsmonochromelooks_06.jpgcolorsmonochromelooks_07.jpgcolorsmonochromelooks_08.jpg

Κεντρική φωτό: Instagram @thehautepursuitAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares