Skip to main content

FASHION TRENDS

Spring 2019: Ας αρχίσει η μάχη των trends

Neon, tie-dye, work-wear και σερφ - είναι μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις της νέας σεζόν.


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Χάρη στη Bershka, είναι έτοιμες να μονομαχήσουν σώμα με σώμα για την κυριαρχία στη μόδα. Για την καμπάνια SS19 η Bershka έχει διοργανώσει μία μονομαχία μόδας - με πελάτες στο παιχνίδι. Η μάρκα έχει δημιουργήσει μία σειρά από σημαντικά look που αντιπροσωπεύουν την κάθε τάση μόδας, για κορίτσια και αγόρια, και η μάχη εξελίσσεται online όπου η Bershka προσκαλεί το κοινό της να ψηφίσει το αγαπημένο του trend. Στα κοινωνικά μέσα, η Bershka προβάλλει συνεντεύξεις με influencer που έχουν επιλέξει αντίπαλα trend, εξηγώντας γιατί υποστηρίζουν το κάθε trend. Και στις βιτρίνες των καταστημάτων, μαγνητίζουν το βλέμμα αυτές που αναδεικνύουν τα look που έρχονται σε «σύγκρουση».

Bershka - SS19 CAMPAIGN (3).jpg

 

Στα γυναικεία, η τάση μόδας του σερφ έρχεται δυναμικά. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα trend της σεζόν και ενώνεται με το western στυλ για να δημιουργήσει μία χαλαρή, Cali-girl ατμόσφαιρα. Το look νοκ άουτ ενώνει μία μπλούζα με τροπικό σχέδιο και ένα κολάν ποδηλασίας με ένα τζάκετ cowgirl από οικολογικό δέρμα, όπως το κορίτσι από την Καλιφόρνια μπορεί να μπλέξει το αθλητικό στυλ με θησαυρούς από ένα κατάστημα vintage. Τα λεπτά υφάσματα σε neon αποχρώσεις είναι σημαντικά αυτή την εποχή, έτσι ένα σημαντικό γυναικείο look τα συνδυάζει σε ένα ένδυμα: το λεπτό neon φόρεμα. Μπορεί να φορεθεί πάνω από κοντά τοπ και μίνι σορτς μαζί με πολύ αθλητικά αξεσουάρ. Τα neon χρώματα είναι επίσης πολύ στη μόδα και για τα αγόρια. Ένα t-shirt σε κίτρινο φωσφοριζέ ταιριάζει πάνω από ένα σορτς με τύπωμα snake, μαζί με τεχνικά αθλητικά παπούτσια και αποχρώσεις ανάκλασης.

Bershka - SS19 CAMPAIGN (9).jpg

 

Το χρηστικό στυλ συνεχίζει να εντυπωσιάζει αλλά αυτή τη σεζόν έχει χαλαρώσει και αναμειγνύεται με πιο θηλυκά στοιχεία από τους προηγούμενους μήνες. Τα παντελόνια cargo συνδυάζονται με κροσέ τοπ με χάντρες σε χρώματα σορμπέ και ολοκληρώνονται με εκρού πέδιλα και μία υφασμάτινη τσάντα σε φυσικές αποχρώσεις.

Bershka - SS19 CAMPAIGN (7).jpg

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο wardrobe staple που πρέπει να αποκτήσεις - Πέντε επιλογές της fashion editor του AllYou

Καιρός για ανανέωση σε ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας

FASHION TRENDS

5 κομψά bralettes χωρίς μπανέλα, για στήριξη και άνεση στην καθημερινότητα

Αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου