Skip to main content

FASHION TRENDS

Layering: τι σημαίνει;

Layering 2020: τι σημαίνει και τα μυστικά του. Ο απόλυτος οδηγός.



Όσο πλησιάζει ο χειμώνας τόσο πιο πολλά και ζεστά ρούχα φοράμε.
Για εμάς στην Ελλάδα είναι ίσως λίγο νωρίς για χοντρά ρούχα όμως δεν μπορούμε να παραλείψουμε μια από τις μεγαλύτερες χειμερινές τάσεις των τελευταίων χρόνων, η οποία είναι το layering. 



Layering είναι ουσιαστικά οι πολλές ''στρώσεις'' από ρούχα σε μια εμφάνιση.
Θα καταλάβεις και παρακάτω καλύτερα τι ακριβώς εννοώ! Η φράση ''έχει ντυθεί σαν κρεμμύδι'' είναι ίσως ο πιο απλοϊκός ορισμός που μπορούμε να δώσουμε. Όμως σίγουρα το σωστό layering δεν δίνει την εντύπωση αυτή. 

 

 

Η συγκεκριμένη τάση ξεκίνησε από την ανδρική μόδα, όπου βλέπαμε πουκάμισο, από πάνω πουλόβερ, από πάνω σακάκι και από πάνω παλτό! Συν κασκόλ...
Μπορεί να σου φαίνονται πολλά αλλά αν το κάνεις σωστά το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό, μοντέρνο και πολύ stylish. Και σίγουρα τους χειμερινούς μήνες είναι από τις λίγες επιλογές που έχεις ώστε να είσαι in fashion αλλά προστατευμένη από το κρύο.

 

 

Μη σε τρομάζουν τα πολλά ρούχα. Το μυστικό είναι στα χρώματα που θα επιλέξεις, τα υφάσματα αλλά και το μήκος. Οι φωτογραφίες της συγκεκριμένης ανάρτησης σίγουρα θα σε βοηθήσουν και θα σου δώσουν μια καλύτερη εντύπωση περί τίνος πρόκειται... Προτίμησε γήινα χρώματα όπως μπεζ, καφέ, λευκό ή μαύρο. Θα σου δώσουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα και είναι ιδανική αρχή. Αν είσαι από τις πιο τολμηρές σε αφήνω να βάλεις την φαντασία σου καθώς το layering είναι ιδανικό για colour blocking.

Mπορείς για παράδειγμα να δοκιμάσεις το ζιβάγκο σου, το σακάκι και ίσως κάποιο κασκόλ. Όταν πιάσουν τα κρύα για τα καλά, προσθέτεις και το παλτό σου. Μη ξεχάσεις επίσης την ζώνη σου, η οποία θα αναδείξει την σιλουέτα σου.

 

 

Νοte: Τέλος, μη διστάσεις να προσθέσεις και ασύμμετρα μήκη στο σύνολο σου, θα είναι ακόμη πιο μοντέρνο και στιλάτο.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

Προτεινόμενα