Skip to main content

FASHION TRENDS

Velvet Street Style: Βελούδο και το πρωί

Πως φοράμε το βελούδο στις πρωινές εμφανίσεις



Αν το βελούδινο ύφασμα δεν είναι του στιλ σου, τότε αυτή η ανάρτηση δεν είναι για σένα. Ομολογουμένως το βελούδο επιστρέφει δυναμικά την περίοδο των γιορτών και ως τώρα το είχαμε συνηθίσει έντονα σε βραδινές glam εμφανίσεις, να μας δίνει αίγλη και πολυτέλεια.

Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ύφασμα, που θέλει προσοχή και δεν ταιριάζει σε όλες. Αν όμως καταφέρεις να το εντάξεις στην εμφάνισή σου με επιτυχία, τότε το αποτέλεσμα σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Για βραδινές εμφανίσεις με βελούδινα κομμάτια θα μιλήσουμε σε άλλη ανάρτηση. Σε αυτήν θα δούμε πως μπορείς να μεταμορφωθείς σε velvet lady για τις πρωινές και απογευματινές σου βόλτες.

Αρχικά μην σε τρομάζει καθόλου το βελούδινο ύφασμα καθώς την περίοδο των γιορτών έχει την τιμητική του. Ίσα ίσα, βάζεις και εσύ τα καλά σου, μπαίνοντας στο mood των εορτών και γίνεσαι πιο εντυπωσιακή και λαμπερή. Αξιοσημείωτο είναι πως φέτος, είδαμε το velvet στοιχείο πολύ έντονα στις πρωινές εμφανίσεις των street stylers. Επομένως ξέχνα πως μπορείς να το φορέσεις μόνο στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή την Πρωτοχρονιά. Άλλωστε καλό θα ήταν να μην  αγοράζουμε κομμάτια που γνωρίζουμε πως θα τα φορέσουμε μια φορά, για μια συγκεκριμένη περίσταση.

Το είδαμε λοιπόν σε αγαπημένες street stylers να το προτιμούν στις πρωινές τους βόλτες και να το έχουν συνδυάσει εκπληκτικά. Το βελούδο είναι ύφασμα βασιλικό, προσδίδει πολυτέλεια και προτιμάται για επίσημες και γιορτινές περιστάσεις. Φέτος όμως που το casual chic βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δεν μας εκπλήσσει να συναντάμε glam και πολυτελή υφάσματα σε καθημερινά looks. 


  

To velvet pijama look μας έχει ξετρελάνει. Μπορείς να επιλέξεις ένα τόταλ βελούδινο look και να το φορέσεις είτε βράδυ με γόβες είτε πρωί με sneakers. Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις ένα γιορτινό outfit, τότε αυτό είναι ιδανικό και πολύ stylish.

πήγη φωτογραφιών: pinterest

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

4 αέρινα λινά πουκάμισα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τη νέα σεζόν

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πριν την ώρα του, επιλέγουμε προτάσεις για το καλύτερο transitional ρούχο της σεζόν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ