Skip to main content

FASHION TRENDS

Φέτος την Πρωτοχρονιά φοράμε mules

Glam ladylike παπούτσια που αγαπήσαμε 



Το ladylike style είναι από τα αγαπημένα πολλών γυναικών αλλά και αντρών. Πάω στοίχημα πως αυτή την ανάρτηση, αν είσαι του συγκεκριμένο style θα την λατρέψεις. Τα κομψά festive mules πρωταγωνιστούν στα φετινά New Year's Eve looks και εμείς δεν μπορούμε παρά να εμπνευστούμε και να επιλέξουμε κάτι ανάλογο, προσαρμόζοντας το στο δικό μας προσωπικό στιλ. 

Είτε επιλέξεις να φορέσεις κοστούμι, είτε μάξι φόρεμα, πλισέ φούστα ή κάποιο fancy glam φόρεμα, τα mules θα ολοκληρώσουν υπέροχα την γιορτινή σου εμφάνιση. Η αλήθεια είναι όμως, πως με κοντά φορέματα ή φούστες δεν ταιριάζουν τόσο πολύ. Έχουν πιο εκλεπτυσμένη αισθητική,  αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είναι νεανικά. Ίσα ίσα τα mules πρωταγωνίστησαν και φορέθηκαν πολύ, τόσο την Ανοιξιάτικη σεζόν όσο  και την καλοκαιρινή, επιλεγμένα κυρίως από νεαρά ακόμη και ροκ κορίτσια. 


Mια πρόταση αρκετά alternative που μας έχει κερδίσει είναι η επιλογή ενός μακρυμάνικου μεταξωτού φορέματος, μάξι σε έντονες αποχρώσεις, συνδυασμένου με glam mules και λαμπερά αξεσουάρ.
.

Ένα πιο glam ζευγάρι mules είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι να φορέσεις φέτος και να λάμψεις στο γιορτινό τραπέζι. Άλλωστε τα παπούτσια παίζουν καθοριστικό ρόλο σε μια εμφάνιση και μπορούν εύκολα και γρήγορα να μετατρέψουν και να αναβαθμίσουν ένα basic  σύνολο.  Έτσι και τα glam mules είναι εκπληκτικά για να αναβαθμίσουν και να ανανεώσουν τα Πρωτοχρονιάτικα, γιορτινά outfits.

 

   

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;