Skip to main content

FASHION TRENDS

Οι πιο περιζήτητες faux γούνες της Olivia Palermo

Ότι καλύτερο μπορείς να φορέσεις τώρα



Αν παρακολουθείς καιρό τις αναρτήσεις μου θα έχεις καταλάβει πως έχω μια μικρή αδυναμία στην fashion influencer και σχεδιάστρια Olivia Palermo και όχι αδικαιολόγητα. Είναι μια από τις μεγαλύτερες επιρροές αυτήν την στιγμή στον χώρο της μόδας ενώ δεν σταματά να εξελίσσεται και να μας εκπλήσσει με τα νέα της σχέδια. 

Ο καιρός απαιτεί ζεστά ρούχα ακόμη και στην ηλιόλουστη χώρα μας. Ο καιρός να φορέσεις γούνα είναι τώρα και πάμε να δούμε κάποιες γούνες από την Olivia που έχουν ξεχωρίσει και είναι πολύ σύγχρονες και stylish.
Note: Νομίζω πως πλέον δεν χρειάζεται καν να διευκρινίσουμε πως όλες οι γούνες πρέπει να είναι faux, δηλαδή τεχνητές και όχι φυσικές.

Οι γούνες αποτελούν φέτος βασικό κομμάτι που δίνουν πολύ κύρος σε μια εμφάνιση και είναι κατάλληλες για να επιτύχεις stylish εμφανίσεις τον χειμώνα. Πολλές φορές όμως το αποτέλεσμα που προκύπτει δεν είναι και τόσο αισθητικό, παραπέμποντας σε μια κακόγουστη εμφάνιση. Για σένα που σου αρέσουν τα safe και σίγουρα κομμάτια μια κλασσική μαύρη γούνα είτε κοντή είτε μακριά είναι ιδανική. Αν όμως επιθυμείς πιο funky και extreme αποτέλεσμα θέλει ιδιαίτερη προσοχή!


 
 
 
 
 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο wardrobe staple που πρέπει να αποκτήσεις - Πέντε επιλογές της fashion editor του AllYou

Καιρός για ανανέωση σε ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας

FASHION TRENDS

5 κομψά bralettes χωρίς μπανέλα, για στήριξη και άνεση στην καθημερινότητα

Αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.