Οι πιο περιζήτητες faux γούνες της Olivia Palermo

Ότι καλύτερο μπορείς να φορέσεις τώρα

Τόνια Τζαφέρη

Αν παρακολουθείς καιρό τις αναρτήσεις μου θα έχεις καταλάβει πως έχω μια μικρή αδυναμία στην fashion influencer και σχεδιάστρια Olivia Palermo και όχι αδικαιολόγητα. Είναι μια από τις μεγαλύτερες επιρροές αυτήν την στιγμή στον χώρο της μόδας ενώ δεν σταματά να εξελίσσεται και να μας εκπλήσσει με τα νέα της σχέδια. 

Ο καιρός απαιτεί ζεστά ρούχα ακόμη και στην ηλιόλουστη χώρα μας. Ο καιρός να φορέσεις γούνα είναι τώρα και πάμε να δούμε κάποιες γούνες από την Olivia που έχουν ξεχωρίσει και είναι πολύ σύγχρονες και stylish.
Note: Νομίζω πως πλέον δεν χρειάζεται καν να διευκρινίσουμε πως όλες οι γούνες πρέπει να είναι faux, δηλαδή τεχνητές και όχι φυσικές.

Οι γούνες αποτελούν φέτος βασικό κομμάτι που δίνουν πολύ κύρος σε μια εμφάνιση και είναι κατάλληλες για να επιτύχεις stylish εμφανίσεις τον χειμώνα. Πολλές φορές όμως το αποτέλεσμα που προκύπτει δεν είναι και τόσο αισθητικό, παραπέμποντας σε μια κακόγουστη εμφάνιση. Για σένα που σου αρέσουν τα safe και σίγουρα κομμάτια μια κλασσική μαύρη γούνα είτε κοντή είτε μακριά είναι ιδανική. Αν όμως επιθυμείς πιο funky και extreme αποτέλεσμα θέλει ιδιαίτερη προσοχή!


 
 
 
 
 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares