Skip to main content

FASHION TRENDS

Πως να φορέσεις το χρώμα lilac

Θα πρωταγωνιστήσει την Άνοιξη του 2020 



Το είδαμε δυναμικά σχεδόν σε όλες τις Εβδομάδες Μόδας για Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2020! Το είδαμε ακόμη πιο έντονα και στο street style, ειδικά στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης. Και τι σημαίνουν όλα αυτά; Σημαίνουν πως το χρώμα lilac, αυτό το παστέλ βιολετί θα μας απασχολήσει πολύ την φετινή Άνοιξη.

 

Θα γνωρίζεις ήδη πως μέχρι στιγμής, τα hot χρώματα που μπορείς να φοράς non stop είναι τα γήινα, καφέ, nude χρώματα. Βρίσκονται πρώτα στην λίστα με διαφορά. Στην συνέχεια έχουμε το χρώμα Maroon, ένα ανατρεπτικό χρώμα για Άνοιξη καθώς είναι ένα βαθύ καφέ, με κεραμιδί αποχρώσεις  που μας θυμίζει περισσότερο φθινόπωρο. Και τώρα έρχεται να προστεθεί στην λίστα το λιλά. Και μάλιστα στην παστέλ, την αχνή εκδοχή του. 

 

 

 


Νote: Ο τρόπος που το είδαμε να φοριέται περισσότερο ήταν σε total lilac outfits και όχι τόσο μόνο του σε κομμάτια. Αν σκέφτεσαι να το φορέσεις, δοκίμασε ένα κοστούμι σε λιλά απόχρωση. Και κάνε για παράδειγμα color blocking με τα παπούτσια και την τσάντα. Ή πρόσθεσε αντίθεση στα αξεσουάρ σου, αφού έχεις ένα ομοιόμορφο παστέλ λιλά look.

 

 

 
Mπορείς βέβαια και να προσθέσεις στην εμφάνιση σου, ένα και μόνο lilac κομμάτι. Συνδυάζοντας το με γήινα χρώματα ή κάποιο pop χρώμα όπως το κίτρινο, έτσι θα έχεις την πιο hot Ανοιξιάτικη εμφάνιση για το 2020. 
     
πηγή φωτογραφιών: pinterest  

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο wardrobe staple που πρέπει να αποκτήσεις - Πέντε επιλογές της fashion editor του AllYou

Καιρός για ανανέωση σε ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας

FASHION TRENDS

5 κομψά bralettes χωρίς μπανέλα, για στήριξη και άνεση στην καθημερινότητα

Αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.