Skip to main content

FASHION TRENDS

3 tricks για να είσαι πάντα στιλάτη

Εφάρμοσέ τα σε κάθε σου εμφάνιση και θα με θυμηθείς



Πολλές φορές χανόμαστε μέσα στα πολλά trends και ρούχα, ξεχνώντας βασικούς κανόνες. Αυτό που έχει σημασία σε μια εμφάνιση, είναι να σε κολακεύουν οι επιλογές σου και να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σου. Να τολμάς, αλλά πρώτα να προσαρμόζεις. Να κάνεις το κάθε ρούχο δικό σου. 

Υπάρχουν φυσικά πολλές συμβουλές, tricks και συνδυασμοί που κολακεύουν τις περισσότερες γυναίκες.
Σε αυτήν την ανάρτηση θα δούμε 3 fashion tricks τα οποία αν ακολουθήσεις σε κάθε σου εμφάνιση, δύσκολα θα δείξει ''λάθος''.
Ένα τρικ, το οποίο θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε και τάση, είναι να προσθέτεις ζώνη!

instgrm001

Η ζώνη μπορεί να καταστρέψει μια εμφάνιση αλλά μπορεί επίσης και να την απογειώσει. Συνήθως όμως συμβαίνει το δεύτερο. Αν είναι κλασσική ζώνη χωρίς πολλές λεπτομέρειες, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Είναι ένα αξεσουάρ που αυτόματα αναδεικνύει την σιλουέτα σου και σε κάνει να δείχνεις καλλίγραμμη. Φέτος μάλιστα που τα σακάκια επικράτησαν, τα είδαμε τις περισσότερες φορές, φορεμένα με ζώνη! Μπορείς να δοκιμάσεις επίσης και τις wide belts που αποτελούν μεγάλη τάση τις τελευταίες ημέρες.

Πρόσθεσε όγκο με ένα κομμάτι την φορά. Τι εννοώ; 
Οι όγκοι φέτος πρωταγωνίστησαν και δεν έλειπαν σχεδόν από κανένα catwalk. Έντονοι ώμοι, φαρδιά sloutchy παντελόνια, puffer jackets, οvershized ρούχα... Όλα αυτά μπορεί να προσθέτουν ένα casual, effortless και ανεπιτήδευτο χαρακτήρα, που αγαπάμε πολύ και δίνει ιδανικό στιλ για εμφανίσεις στην πόλη, όμως πρέπει να είσαι προσεκτική. Εύκολα μπορείς να πετύχεις το αντίθετο από αυτό που επιθυμείς. Δηλαδή να προσθέσεις παραπάνω όγκο από οτι πρέπει και το αποτέλεσμα να μην σε κολακεύει καθόλου. 
Γι' αυτό λοιπόν αν για παράδειγμα φορέσεις το αγαπημένο puffer jacket, απέφυγε να φορέσεις κάποιο sloutchy παντελόνι. Επίλεξε να προσθέσεις όγκο με ένα κομμάτι.

instgrm002

Το τελευταίο τρικ, δεν έχει να κάνει με συνδυασμούς και ρούχα αλλά με παπούτσια!
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην φοράς παπούτσια τα οποία είναι άβολα. Τα άβολα παπούτσια όχι μόνο δεν προσθέτουν κάτι στην εμφάνιση σου αλλά αντιθέτως σου κλέβουν την αυτοπεποίθηση και φυσικά την άνεση. Επομένως να είσαι πολύ προσεκτική στις αγορές σου και όσο και να σου αρέσει κάποιο ζευγάρι, αν δεν είναι άνετο...απέφυγε το.

instgrm003

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

4 αέρινα λινά πουκάμισα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τη νέα σεζόν

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πριν την ώρα του, επιλέγουμε προτάσεις για το καλύτερο transitional ρούχο της σεζόν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός