Skip to main content

FASHION TRENDS

5 key looks που μας δείχνουν τι θα φορεθεί την Άνοιξη

Τι θα φορεθεί λοιπόν ;



Επίσημα πλέον μπορούμε να πούμε πως καλωσορίζουμε την ωραιότερη εποχή του χρόνου, όπου όλα γεμίζουν με φως και ξαναγεννιούνται, ανανεώνονται και ανθίζουν.
Έτσι και οι εμφανίσεις μας. Είναι ώρα  να αποχωριστούμε τα βαριά και μουντά υφάσματα του χειμώνα και να φέρουμε στο προσκήνιο τα παστέλ, αλλά και τα γήινα χρώματα τα οποία σε συνδυασμό με τα φετινά φλοράλ θα μας ανανεώσουν και θα δώσουν άλλον αέρα στις εμφανίσεις μας.

Για μια ακόμη φορά το street style δημιουργεί τις κυριότερες τάσεις. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στις Εβδομάδες Μόδας που πραγματοποιήθηκαν καθώς επίσης και στις Ανοιξιάτικες συλλογές για το 2020. Πολλά αλλάζουν και πολλά μένουν ίδια.

Ωστόσο επειδή το πεδίο είναι εντελώς ξεκάθαρο, επιλέξαμε 5 street style looks που μας υποδεικνύουν τα κυριότερα trends, καθώς επίσης και τα αξεσουάρ που θα πρωταγωνιστήσουν.

Oversized ρούχα. Ειδικά πουκάμισα!
Η άνεση δεν θα μπορούσε να μην είναι και αυτή την σεζόν προτεραιότητα, όπως επίσης και η βιωσιμότητα. Φαρδιά πουκάμισα έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους, ενώ οι συνδυασμοί για το συγκεκριμένο κομμάτι είναι τόσοι πολλοί! Θα τους δούμε αναλυτικά σε επόμενη ανάρτηση, γι' αυτό μείνε συντονισμένη.

 
Καρό μοτίβο σε pop και παστέλ αποχρώσεις
Αν νόμιζες πως το καρό μοτίβο που φορούσαμε όλο τον χειμώνα και το περσινό Φθινόπωρο, είναι ώρα να το αποχρωριστούμε, τότε κάνεις λάθος. Αντιθέτως το καρό μοτίβο πρωταγωνιστεί, αυτήν την φορά όμως σε έντονα χρώματα και σε παστέλ. Είναι σίγουρα μια από τις πιο αγαπημένες μας τάσεις εως τώρα.
   
Μάξι φορέματα σε γήινους τόνους
Επιτέλους τα μάξι φορέματα επιστρέφουν και φυσικά μπορείς ακόμη να τα φορέσεις με τα αγαπημένα σου sneakers για εκπληκτικές πρωινές εμφανίσεις. Φέτος όμως το ''twist '' βρίσκεται στα υφάσματα. 
  
Δετά πέδιλα πάνω από το παντελόνι
Ξέρω πως ίσως σου φαίνεται περίεργη τάση, όμως την συναντάμε συνεχώς στο street style και αυτό μας λέει πολλά. Μην την παραβλέψεις, θα σε ακολουθήσει όλη την σεζόν, έως και το Φθινόπωρο.   
Pop χρώματα
Αυτό θα το ξέρεις ήδη. Μπορεί να μην αποχωριζόμαστε τις γήινες αποχρώσεις αλλά τα έντονα χρώματα αναμένεται να απογειωθούν την φετινή σεζόν.   
πηγή φωτογραφιών: pinterest    

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

Προτεινόμενα

FITNESS

5 ιδανικά είδη άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Για να διατηρηθείς ενεργή και γεμάτη ευεξία τους μήνες που περιμένεις το μωρό σου

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πόδι του έσπασε ο Kid Cudi μετά την πτώση του από τη σκηνή του Coachella 2024

Ο rapper μπήκε τελευταία στιγμή στο line-up του δημοφιλούς φεστιβάλ για να εμφανιστεί το δεύτερο Σαββατοκύριακό του