Ρίγες στην πιο σύγχρονη εκδοχή τους

Οι ρίγες πλέον φοριούνται αλλιώς

Τόνια Τζαφέρη

Όταν ακούς ‘’ρίγες’’ τότε το μυαλό σου, πηγαίνει στο κλασσικό navy look, με τις μπλε ρίγες συνδυασμένες με κόκκινα αξεσουάρ ή στα πολύ ‘’βαρετά’’ κομμάτια με τις οριζόντιες ή κάθετες μαύρες ρίγες. Το μοτίβο αυτό όμως, είναι πολλά παραπάνω και έχει εξίσου πολλά να προσφέρει στην εμφάνιση σου. Και αυτό το αποδεικνύουν οι κορυφαίες fashion influencers  με τους συνδυασμούς και τα κομμάτια που προτιμούν.

Οι ρίγες πλέον φοριούνται αλλιώς. Τις θέλουμε σε διάφορα χρώματα, σχέδια και υφάσματα. Ακόμη και σε neon, ακόμη και με διαφάνειες. Οι συνδυασμοί αλλά και οι λεπτομέρειες είναι πάντα αυτές που θα ολοκληρώσουν και θα εντυπωσιάσουν στην τελική όψη. Αφού βάλεις στην άκρη τα πολύ ‘’basic’’ ριγέ κομμάτια, βρες αυτά που σε εκφράζουν καλύτερα. Όπως πχ ένα λινό σακάκι, σε γήινες αποχρώσεις με καφέ ρίγες, για ανέμελο, καλοκαιρινό στιλ. Ή ένα see through top με έντονες ρίγες για εντυπωσιακές stylish εμφανίσεις στην πόλη.

Και επειδή οι φωτογραφίες στην προκειμένη περίπτωση μπορούν ‘’να πούν περισσότερα’’ ας εμπνευστούμε από σύγχρονα street style looks, με πρωταγωνιστή: τις ρίγες!


πηγή φωτογραφιών: pinterestAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares