Φέτος το φθινόπωρο φοράμε τις ζακέτες μας όπως οι Γαλλίδες

Πως να πετύχεις το ανατρεπτικό και άκρως θηλυκό στιλ τους

Τόνια Τζαφέρη

 

Έχουμε συνηθίσει τις ζακέτες, να τις φοράμε με τον κλασσικό τρόπο. Ένα μπλουζάκι και από επάνω ρίχνουμε την ζακέτα. Για ακόμη μια φορά όμως, το επαναστατικό και ανατρεπτικό στιλ του Παρισιού, έρχεται να αποδείξει πως με μικρές κινήσεις μπορείς να αλλάξεις εντυπωσιακά το στιλ σου και να φορέσεις με νέους τρόπους τα κομμάτια που ήδη κατέχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Και επειδή ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί την έναρξη του Φθινοπώρου, οι ζακέτες αποτελούν αγαπημένο και αναπόσπαστο κομμάτι της σεζόν, που φέτος όμως θα συνδυαστούν διαφορετικά.

Και επειδή είναι πολύ πιθανό να τις έχεις βαρεθεί με τον κλασσικό old-fashioned τρόπο που μέχρι τώρα ήξερες, άφησε για λίγο το Γαλλικό street style να σε εντυπωσιάσει με την απλότητα και δυναμικότητα του. Πλέον οι ζακέτες φοριούνται μόνες τους! Δηλαδή χωρίς να χρειάζεται να έχεις κάποιο άλλο μπλουζάκι από μέσα. Κουμπωμένες και αυτούσιες, μπορούν να σου δώσουν εντελώς διαφορετική αισθητική και θηλυκότητα.

Επομένως άφησε τα μπλουζάκια και (ενδεχομένως το εσώρουχο σου) και φόρεσε την ζακέτα όπως είναι, κουμπωμένη. Το αγαπημένο σου jean και δεν χρειάζεσαι τίποτα περιττό για τις καθημερινές βόλτες σου στην πόλη.

 

    

 

 

       πηγή φωτογραφιών: pinterest   

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares