Skip to main content

FASHION TRENDS

Το Φθινόπωρο του 2020 φοράμε 24/7 τα παρακάτω μάξι φορέματα

Από τον οίκο Chloe έως τα κορυφαία street style looks: Μάξι φορέματα και το Φθινόπωρο 2020



 

Είναι από τους πιο εύκολους και εντυπωσιακούς συνδυασμούς. Μας βγάζει από την δύσκολη θέση για κάθε περίσταση, ενώ το κυριότερο, μας προσφέρει άνεση και δυναμισμό. Ο συνδυασμός αυτός δεν είναι άλλος από τα σύγχρονα μάξι φορέματα συνδυασμένα με τις αγαπημένες μας ψηλές μπότες ή αθλητικά. 
Κάθε χρόνο και ανεξαρτήτως σεζόν, ένα μάξι φόρεμα θα αποτελεί πάντα ένα must have κομμάτι, αφού με κατάλληλα αξεσουάρ και συνδυασμούς, μπορεί να φορεθεί πάντα και παντού, με άνεση και πολύ εντυπωσιακά vibes.

Από την πρώτη στιγμή που είδαμε την φθινοπωρινή/χειμερινή συλλογή του οίκου Chloe για το 2020, το μάτι μας στάθηκε στα εκπληκτικά μάξι φορέματα, με τις αέρινες υφές τους και τις ζεστές αποχρώσεις, που μας έκαναν να ανυπομονούμε για την ερχόμενη σεζόν. Μάξι φορέματα σε γήινες αποχρώσεις με fall paterns και τα κατάλληλα  ροκ αξεσουάρ, αποτελούν έναν ονειρεμένο συνδυασμό για τις εμφανίσεις μας την σεζόν που μόλις ξεκινά. 

 

       

 

Μπορούν να σε συνοδέψουν από το πρωί έως το βράδυ, προσφέροντας σου άνεση και δυναμισμό.
Eνώ την τιμητική τους για μια ακόμη σεζόν, έχουν και τα φορέματα με peter pan collar, τα οποία έχουν αγαπηθεί από τα σύγχρονα και sophisticated κορίτσια της μόδας, πόσο μάλλον συνδυασμένα με δερμάτινα και rock/vintage items.

Από την λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και φορέματα με έντονα χρώματα και prints, είτε animal prints ή κάποιο floral. Τέτοιου τύπου φορέματα, τα συναντήσαμε έντονα σε street style εμφανίσεις και Εβδομάδες Μόδας, κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

   
Ενώ τέλος για μια πιο σύγχρονη πρόταση, ένα μάξι φόρεμα με minimal σχέδιο και σε λευκές/ nude αποχρώσεις, είναι ότι πιο μοντέρνο μπορείς να επιλέξεις για την φετινή σεζόν. Όπως επίσης και να μην φοβηθείς συνδυασμούς, όπως μάξι φορέματα με chunky αθλητικά παπούτσια για τις πρωινές σου βόλτες.
     

πηγή φωτογραφιών: PiXelFormula/ Pinterest   

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

4 αέρινα λινά πουκάμισα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τη νέα σεζόν

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πριν την ώρα του, επιλέγουμε προτάσεις για το καλύτερο transitional ρούχο της σεζόν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός