Η τάση των ‘’Τik Tok Fashion Influencers’’

Τα διασκεδαστικά βίντεο στην απόλυτη πλατφόρμα μόδας

Τόνια Τζαφέρη

 

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως κάτι τρέχει μεταξύ της διάσημης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης ‘’ Tik Tok’’ και του κόσμου της μόδας. Θα μπορούσαμε να πούμε πως πλέον το ‘’ Tik Tok’’, το οποίο γνώρισε τεράστια ‘’άνθηση’’ την περίοδο της καραντίνας, με εκατομμύρια χρήστες να ανεβάζουν βιντεάκια αναπαριστώντας χορούς και ρόλους, έχει μετατραπεί σε αμιγώς σχετιζόμενο με μόδα, μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ολοένα και περισσότερες ‘’fashion influencers’’ εντάσσουν τις δυνατότητες που τους προσφέρει το ‘’ Tik Tok’’ στην καθημερινότητα τους και μας προσφέρουν απλόχερα διασκεδαστικά βιντεάκια με outfits για κάθε περίσταση και διάθεση.

Οι ‘’Τik Tok Fashion influencers’’ είναι πλέον εδώ και ομολογουμένως έχουν κάνει μια πολύ δυναμική αρχή. Και ακόμη δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι ακριβώς κάνουν… η υπόθεση είναι απλή. Μέσα από σύντομα βιντεάκια που αναρτούν στους Tik Tok λογαριασμούς τους, σου δείχνουν εύκολα και γρήγορα μια ποικιλία από σύνολα που μπορείς να δοκιμάσεις σε διάφορες περιστάσεις.

Συν τα βιντεάκια αυτά είναι πολύ διασκεδαστικά με πλούσιες δόσεις χιούμορ, αφού δεν λείπει η μουσική και κάποιο χιουμοριστικό σενάριο.

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares