Μπαίνουμε δυναμικά στο Φθινόπωρο με τις μπότες που θα πρωταγωνιστήσουν

Ιππασίας, αρβύλες ή ψηλές δερμάτινες;

Τόνια Τζαφέρη

kalampoka_660x200-2

 

Οι μπότες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Φθινοπωρινής μας γκαρνταρόμπας. Ακόμη και αν είσαι φανατική των άνετων sneakers σου, σίγουρα θα νιώσεις την ανάγκη για αλλαγή και για λίγο πιο ‘’dressed up’’ εμφανίσεις. Οι μπότες άλλωστε αποτελούν μια εκδοχή, η οποία μπορεί  κυριολεκτικά να μεταμορφώσει  την εμφάνιση και το look σου.

Ανάλογα με την επιλογή σου, μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικό στιλ: για παράδειγμα αν επιλέξεις δερμάτινες ψηλές μπότες (πόσο μάλλον με animal print σχέδιο), τότε η εμφάνιση σου γίνεται αμέσως πιο αισθησιακή και βραδινή. Ενώ αντίθετα αν επιλέξεις ένα ζευγάρι ‘’cow boots’’ οι οποίες συνεχίζουν δυναμικά να φοριούνται non stop (ακόμη και θερινούς μήνες) τότε προσθέτεις στην εμφάνιση σου μια πιο boho και effortless αισθητική.

Όλα είναι θέμα επιλογής. Ανάλογα με το στιλ, την αισθητική, τις υποχρεώσεις αλλά και τις περιστάσεις, διαλέγεις το ζευγάρι που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σου ανάγκες.
Μιας και τον τελευταίο καιρό οι τάσεις, έχουν μείνει για λίγο στην άκρη... αφού η καθημερινότητα έχει αλλάξει πολύ για την κάθε γυναίκα.

Ωστόσο οι μπότες που έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους, από τις πιο διάσημες και στιλάτες fashion influencers είναι: σίγουρα οι μπότες ιππασίας, οι ‘’αρβύλες’’ που φτάνουν μέχρι και το γόνατο, καθώς επίσης και οι δερμάτινες ψηλές μπότες, οι οποίες αποτελούν επένδυση και ένα διαχρονικό ζευγάρι παπουτσιών που θα μπορείς να φοράς κάθε φθινοπωρινή/ χειμερινή σεζόν.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares