Πώς ντυνόμαστε για ένα zoom meeting;

H Γαλλίδα influencer Camille Charriere μας δίνει την απάντηση μέσα από stylish outfits

Τόνια Τζαφέρη

kalampoka_660x200-2

Τα ηλεκτρονικά meetings και συνεντεύξεις έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας στο σπίτι. Είτε μιλάμε με φίλους, είτε με σημαντικούς συνεργάτες ή με τους συναδέλφους μας… δεν μπορούμε να εμφανιστούμε με τις πιτζάμες, (εντάξεις στους φίλους μας τους κοντινούς μπορούμε), αλλά σε πιο επαγγελματικά και επίσημα videocalls, καλό είναι να προσέξουμε και πάλι την εμφάνιση μας.

Τι φοράμε όμως; Φοράμε κάποιο πουκάμισο ή είναι υπερβολή; Φοράμε αθλητικά και loungewear ρούχα ή δίνουν μια αίσθηση που δεν ταιριάζει; Η απάντηση είναι δική σου, καθώς γνωρίζεις καλύτερα, σε ποιόν θέλεις να είσαι πιο προσεγμένη, έστω και μπροστά από την κάμερα ενώ είσαι στο σπίτι.

Αυτά που οι διάσημες influencers έχουν αγαπήσει για τα zoom meetings τους, μας έχουν ενθουσιάσει. Αφήνουν για λίγο στην άκρη τα φούτερ και τα loungewear ρούχα και επιλέγουν ξανά τα casual αλλά και στιλάτα πουκάμισα τους. Πουκάμισα, πουλόβερς, τζάκετς έρχονται και πάλι να μας θυμίσουν τις εξόδους μας, μόνο που αυτήν την φορά έρχονται να μας φωτίσουν μέσα από την κάμερα του υπολογιστή.

        
πηγή φωτογραφιών: (@camillecharriere) About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares