Skip to main content

FASHION TRENDS

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή fashion items του 2020 που έγιναν viral

Tα κομμάτια που γνώρισαν τεράστια ζήτηση και θα μας απασχολήσουν και την νέα χρονιά

 



 

Κάθε χρονιά για τον κόσμο της μόδας είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη, (πόσο μάλλον η φετινή), με κάθε χρόνο να έχουμε διαφορετικά trends και brands που για τους δικούς τους λόγους, γνωρίζουν τεράστια απήχηση στο παγκόσμιο κοινό.

Τα επαναλαμβανόμενα lockdowns και οι περιορισμοί στις μετακινήσεις έστρεψαν τους καταναλωτές, μέσα στη χρονιά, στην αναζήτηση ενδυμάτων, παπουτσιών και αξεσουάρ που θα εξυπηρετούσαν το comfy style της εποχής, αλλά και το ντύσιμο για τη δουλειά από το σπίτι. Με αποτέλεσμα τα ‘’athleisure’’ brands και ρούχα να απογειώσουν τα κέρδη και την φήμη τους, ακόμη και σε δύσκολες κρίσεις.

Η έκθεση "The Year in Fashion" για το 2020 του Lyst.com έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή την τάση καταγράφοντας τα πιο δημοφιλή fashion κομμάτια που αναζητήθηκαν την χρονιά που μόλις πέρασε, αγόρασαν ή έγιναν viral στα social media. Και φυσικά το ενδιαφέρον μας στρέφεται στα 5 βασικά κομμάτια που αγαπήθηκαν πολύ και η αισθητική τους θα μας συνοδεύσει και την επόμενη χρονιά:

Στην  λίστα "The World's Most Wanted" λοιπόν, οι μάσκες προστασίας προσώπου με logo του brand Off - White ήταν "η πιο hot αναζήτηση σε μάσκες", ενώ τα Birkenstock Arizona αποτέλεσαν τα πιο δημοφιλή σανδάλια σε αναζητήσεις, με εκτόξευση των πωλήσεων τους για Άνοιξη, Καλοκαίρι και Φθινόπωρο και τέλος η Telfar shopping bag είναι επισήμως η τσάντα της χρονιάς!

Off White face mask

To απόλυτο αξεσουάρ της φετινής χρονιάς δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από την μάσκα προστασίας, της οποίας οι αναζητήσεις έφτασαν εως και  502% περισσότερες, με την έναρξη της πανδημίας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, αφού το brand έχει γνωρίσει τεράστια απήχηση στο νεανικό κοινό τα τελευταία χρόνια.

Birkenstock Arizona

Το κλασσικό Birkenstock Arizona ζευγάρι παντόφλες γνώρισε 225% αύξηση μέσα στην Άνοιξη, Καλοκαίρι και Φθινόπωρο, καθιστώντας τα συγκεκριμένα παπούτσια σε μια από τις πιο δυνατές τάσεις της χρονιάς.

Adidas Joggers

Σε μια χρονιά που το αθλητικό στιλ κυριάρχησε περισσότερο από ποτέ, τα sweatpants και οι φόρμες δεν θα μπορούσαν να λείπουν, με την εταιρεία Adidas να σημειώνει τεράστια απήχηση, με τα κλασσικά Adidas Joggers παντελόνια.

House of Sunny knit dress

Ένα πλεκτό πράσινο φόρεμα από την εταιρεία House of Sunny έγινε το αγαπημένο ανάμεσα στις κορυφαίες influencers και celebrities όπως η Bella Hadid και Jenner. Το Βρετανικό sustainable brand κατάφερε να απογειώσει τις πωλήσεις του, κυρίως του καλοκαιρινούς μήνες.

Teflar Shopping Bag

Συνδυάζει πολυτέλεια και σχετικά προσιτή τιμή. Η ‘’έγκριση’’ της από την νεαρή Αμερικανίδα βουλευτή, Alexandria Ocasio- Cortez, οδήγησε σε 166% αύξηση στις αναζητήσεις μέσα σε μια μόλις εβδομάδα.

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο wardrobe staple που πρέπει να αποκτήσεις - Πέντε επιλογές της fashion editor του AllYou

Καιρός για ανανέωση σε ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας

FASHION TRENDS

5 κομψά bralettes χωρίς μπανέλα, για στήριξη και άνεση στην καθημερινότητα

Αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024