Χειμερινές εμφανίσεις για τους πρώτους μήνες του νέου έτους

Εντυπωσιακά παλτό, tracksuits και casual αισθητική πρωταγωνιστούν

Τόνια Τζαφέρη

kalampoka_660x200-2

 

Το νέο έτος είναι επισήμως εδώ, μαζί με μια διάθεση για μια νέα αρχή με περισσότερη λάμψη και μόδα. Όσο και αν έχουμε αγαπήσει τα αθλητικά σύνολα και κομμάτια, η περίοδος των εορτών, μας θύμισε glam outfits που είχαμε αφήσει στην άκρη και μας έκαναν να νιώθουμε πιο όμορφες από ποτέ. Αφήνοντας το 2020 στο παρελθόν και κοιτώντας μπροστά, οι πρώτες χειμερινές εμφανίσεις έχουν νέες τάσεις και ‘’mix & match’’ στοιχεία, βάζοντας μας δυναμικά στο νέο έτος.

Την τιμητική τους έχουν φυσικά τα εντυπωσιακά παλτό.
Πέρα από την ζεστασιά που προσφέρουν, δίνουν έναν εντυπωσιακό σύνολο που ταιριάζει ιδανικά για τις πρώτες εμφανίσεις του 2021.
Είτε σε γήινες αποχρώσεις όπως καφέ ή γκρι, είτε με εντυπωσιακά prints και καρό μοτίβα, ήρθε η στιγμή που δεν θα το αποχωρίζεσαι στιγμή, ακόμη και συνδυασμένο με τα αγαπημένα σου tracksuit σύνολα.Και μιλώντας για tracksuit τα αθλητικά κομμάτια συνεχίζουν να μας ακολουθούν δυναμικά και την νέα χρονιά, προσφέροντας άνεση και μια cozy αίσθηση στην εμφάνιση μας. Μάλλινα πουλόβερς αλλά και μπότες, κάνουν δυναμικά το ξεκίνημα τους, ανυπομονώντας να γνωρίσουμε νέους συνδυασμούς και αξεσουάρ που θα μας απασχολήσουν.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares