Skip to main content

FASHION TRENDS

5 must have fashion items για χειμώνα 2021

Για τις εξορμήσεις στην φύση αλλά και τα βράδια στο σπίτι



 

Ο χειμώνας του 2021 μας βρίσκει σπίτι, διοργανώνοντας την κοντινότερη εξόρμηση στην φύση, προκειμένου να αποβάλλουμε τις αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα, γεμίζοντας ξανά με ενέργεια και ευεξία. Είναι γεγονός πως οι βόλτες στην φύση, στην θάλασσα ή το βουνό έγιναν  το καλύτερο αντίδοτο στην απομόνωση. Ακόμη και αν μένεις στο κέντρο της πόλης, υπάρχουν μικροί κρυμμένοι θησαυροί πρασίνου να ανακαλύψεις, οι οποίοι έχουν να σου προσφέρουν πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεσαι.


(@thenorthface) 
Οι τάσεις και η μόδα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες, επιτάσσει νέα trends και items για την νέα χρονιά, που έχουμε ευχαριστηθεί και ανυπομονούμε να τα φορέσουμε σε όλο και περισσότερες εξορμήσεις ή τα βράδια at home.

Fashion brands που ειδικεύονται σε εξοπλισμό για διάφορες δραστηριότητες στην φύση, έχουν γνωρίσει τεράστια άνθηση και κάποια από τα πιο δημοφιλή κομμάτια της σεζόν είναι για παράδειγμα τα εσωθερμικά ρούχα, οι γαλότσες, τα bucket hats, puffer jackets και τέλος τα tracksuits.

(@hunter)

(@pernilleteisbaek)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσεις σε τέτοιους είδους κομμάτια, μιας και μπορούν να φορεθούν για και για τα επόμενα χρόνια, κυρίως στις καθημερινές εξορμήσεις μέσα στην πόλη. Χρήσιμα items, που προστατεύουν από το κρύο, προσφέρουν άνεση και ταυτόχρονα στιλ, έχουν όλα όσα χρειαζόμαστε για τις πρώτες εμφανίσεις του νέου έτους.


(@hunter)

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ