Πώς να απογειώσεις τα casual looks σου με ανδρόγυνες επιρροές

Basseball caps, cow boots, boyfriend jeans, oveshized hoodies και πολλά ακόμη

Τόνια Τζαφέρη

kalampoka_660x200-2

 

Το ανδρόγυνο στιλ έχει αγαπηθεί βαθιά και δεν μας αφήνει ούτε τις ημέρες απομόνωσης, όπου τα athleisure και loungewear κομμάτια που αγκαλιάζουν το σώμα, κυριαρχούν. Boyfriend jeans, φαρδιά jackets και hoodies, slouchy pants και μάλλινα γιλέκα, θυμίζουν κάτι από ανδρική μόδα στις εμφανίσεις των κορυφαίων fashion influencers, προσφέροντας έναν ακαταμάχητο και πολύ δυναμικό vibe στο σύνολο τους.

Πολλές δεν τολμούν τα ανδρόγυνα looks, όμως η κατάλληλη ευκαιρία να πειραματιστείς με το συγκεκριμένο στιλ είναι τώρα, μιας και τα κλασσικά ανδρόγυνα κοστούμια έχουν παραμείνει στις ντουλάπες. Αντί αυτών προτίμησε oveshized κομμάτια τα οποία εκτός από άνεση θα δώσουν μια effortless και cool αισθητική, που λατρεύουμε.

Δεν λίγες επίσης οι διάσημες celebrities, οι οποίες έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στα σύνολα τους, για τις ανδρόγυνες επιρροές τους. Η Alexa Chung δεν χάνει την ευκαιρία να υιοθετεί πιο ‘’αυστηρά’’ looks ακόμη και τις ημέρες που βρίσκεται στο σπίτι της. Δοκίμασε και με λίγο πειραματισμό, βρες εκείνα τα στοιχεία που προσδίδουν την ανδρόγυνη πινελιά στα casual outfits σου (basseball caps, cow boots, boyfriend jeans, φαρδιά jackets και hoodies, slouchy pants, μάλλινα γιλέκα, oveshized shirts) και απογείωσε τα!

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares