Skip to main content

FASHION TRENDS

Πριν το reboot του ‘’Sex and the City’’ εμπνεόμαστε από τις πιo fashion στιγμές του

Πως τα 90’s outfits της σειράς επηρεάζουν μέχρι σήμερα το σύγχρονο street style



 

Η μόδα έχει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία μιας σειράς ή ταινίας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως πίσω από κάθε επιτυχημένη σειρά ή ταινία, βρίσκεται ένας ανατρεπτικός και γεμάτος αισθητική, στιλίστας.

Μετά την επιβεβαίωση της είδησης πως η θρυλική σειρά ‘’Sex and the City’’ επιστρέφει στις οθόνες μας, με νέο τίτλο ‘’And just like that’’, τα throwbacks και οι πιο αξιοσημείωτες fashion στιγμές που μας προσέφερε η συγκεκριμένη σειρά, δεν άργησαν να γίνουν viral.

Oι fashion στιγμές που θα μπορούσαμε να έχουμε ξεχωρίσει από την συγκεκριμένη σειρά, θα μπορούσαν να ήταν αμέτρητες, όμως καταλήξαμε σε δέκα. Αν μάλιστα αγαπάς την vintage αισθητική, είναι η ιδανική ευκαιρία να αντλήσεις έμπνευση για την επόμενη εμφάνιση σου, μιας και τα outfits της πρωταγωνίστριας Carrie Bradshaw ‘’αγγίζουν’’ μέχρι και σήμερα εκατομμύρια γυναίκες, οι οποίες δεν χάνουν την ευκαιρία για recreations.

Aξίζει όμως να αναφερθεί πως πίσω από τις στιλιστικές επιλογές του «Sex and the City» κρύβεται μια γυναίκα, η οποία δεν είναι άλλη από την fashion stylist, Patricia Field, της οποίας η καριέρα μετράει δεκαετίες. Άνοιξε δρόμους για νέους και πιο έξυπνους συνδυασμούς προτρέποντας κάθε γυναίκα να τολμήσει. Η Field συναντήθηκε με τη Sarah Jessica Parker κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Miami Rhapsody το 1995. Η ηθοποιός έμεινε γοητευμένη με τις συλλογές της Patricia και ξεκίνησαν τη συνεργασία τους για από τα ρούχα που θα φορούσε ο χαρακτήρα της Carrie Bradshaw.

 

Και κάπως έτσι, η σειρά κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει ευρέως γνωστή για τη μόδα που λάνσαρε. Για τις δημιουργίες της, η Field ήταν υποψήφια για πέντε Emmy Awards, ενώ ήταν υποψήφια για έξι βραβεία Costume Designers Guild, κερδίζοντας τα τέσσερα. Επέστρεψε το 2008 με τα κοστούμια για το Sex and the City: The Movie (2008) και συνέχισε με το Sex and the City 2 (2010).

           
 

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ