Τα καλύτερα γυναικεία jeans της αγοράς

Επιστρέφει δυναμικά να αντικαταστήσει τις φόρμες

Τόνια Τζαφέρη

kalampoka_660x200-2

 

Back to basics. Τα βασικά κομμάτια και all time favorite ρούχα, είναι αυτά, στα οποία οφείλουμε να επενδύσουμε περισσότερο, μιας και ποτέ δεν θα χάσουν την αξία τους. Με τις συνθήκες απομόνωσης και τις βόλτες για περπάτημα, ακόμη και τα αγαπημένα μας denim ρούχα, τα είχαμε αφήσει για πολλές ημέρες στην άκρη.  Φαίνεται πως ήρθε η ώρα όμως, όχι μόνο να τα ξαναθυμηθούμε, αλλά να γίνουν και πάλι το αγαπημένο μας καθημερινό κομμάτι.

Τι καλύτερο ρούχο άλλωστε, για να σου προσφέρει έναν νεανικό και effortless αέρα, ενώ παράλληλα αναδεικνύει το σώμα σου, νιώθοντας άνετα και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Το να βρεις όμως το ιδανικό jeans παντελόνι, θέλει αρκετό ψάξιμο και δοκιμές. Και κυρίως να βρεις ‘’την γραμμή’’ που σου ταιριάζει καλύτερα και σε αναδεικνύει περισσότερο. Είτε αυτή είναι skinny jeans, mom jeans, boyfriends...

Αυτό όμως που έχει κατατάσσει τα πολυαγαπημένα μας denim παντελόνια στην πρώτη θέση, είναι το γεγονός πως μπορούν να συνδυαστούν κυριολεκτικά με τα πάντα, να φορεθούν με τα κατάλληλα ρούχα παντού και να μην θέλεις να τα αποχωριστείς στιγμή. Πρόκειται για το απόλυτο κομμάτι passepartout, με λευκό t shirt ή πουλόβερ για την ημέρα και με blazer, συν τα κατάλληλα αξεσουάρ για απογευματινές βόλτες.

Ποια είναι λοιπόν τα brands που έχουν ξεχωρίσει για τα denims του, και φημίζονται για τα καλύτερα jeans της αγοράς; Αν λοιπόν βρίσκεσαι στην αναζήτηση για το ιδανικό ζευγάρι τζιν, το οποίο θα σε συνοδεύει παντού, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στα παρακάτω brands και να ξεκινήσεις τις δοκιμές μέχρι να βρεις το ιδανικό για σένα fit.

cover photo: (@salt&pepperjeans)

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares