Skip to main content

FASHION TRENDS

Το αγαπημένο αξεσουάρ των millennials για κάθε σεζόν

Sheepskin, κοτλέ ή βελούδινα, τα bucket hats εντυπωσιάζουν 



 

Είτε θα το αγαπήσεις, είτε θα το μισήσεις.
Η γενιά των millennials πάντως, δεν μπορεί να κρύψει την αδυναμία της προς το συγκεκριμένο αξεσουάρ, ανεξαρτήτως εποχής.  Tα bucket hats ήρθαν για να μείνουν! Αποτέλεσαν και εξακολουθούν να αποτελούν ένα από τα πιο hot αξεσουάρ της εκάστοτε σεζόν. Τα είδαμε να εμφανίζονται δυναμικά το καλοκαίρι, δίνοντας μια vintage και 90’s αισθητική, που κυριαρχεί έντονα. Ενώ όσο μπαίναμε στο φθινόπωρο και χειμώνα, τα γούνινα, κοτλέ και βελούδινα bucket hats του χειμώνα, πρωταγωνιστούσαν στις κορυφαίες πασαρέλες.

 

 

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, πόσο στιλ και εντελώς διαφορετική αισθητική μπορούν να προσφέρουν τα αξεσουάρ στην εμφάνιση σου. Και πόσο μάλλον τα καπέλα. Μη διστάσεις λοιπόν, να κάνεις την αρχή, δοκιμάζοντας διάφορα χρώματα, σχέδια και υφάσματα, μέχρι να βρεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και ανυπομονησία για να το φορέσεις.

 

 

Τα καλά νέα είναι ότι ταιριάζουν σχεδόν με τα πάντα. Κυρίως σε casual εμφανίσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως, ότι δεν τα έχουμε δει συνδυασμένα σε Εβδομάδες Μόδας, με glam και ‘’preppy’’ κομμάτια, όπως blazers, φορέματα και κοστούμια.

 

 

 

 

Εκτός όμως από το στιλ, έχουν και μια βασική ιδιότητα. Προστατεύουν τόσο από τον ήλιο τους καλοκαιρινούς μήνες και φυσικά τον χειμώνα, σε κρατούν προστατευμένη από βροχή και χιόνι. Τους φετινούς χειμερινούς μήνες μάλιστα, τα μάλλινα και γούνινα bucket hats απογειώθηκαν και έγιναν το νέο αγαπημένο αξεσουάρ. Αδυναμία στα συγκεκριμένα καπέλα έχει δείξει έντονα και η  Bella Hadid, με τα bucket hats να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισης της.

  
πηγή φωτογραφιών: pinterest 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ