Skip to main content

FASHION TRENDS

Τα 5 κορυφαία fashion trends των τελευταίων ημερών

Τάσεις που πρωταγωνιστούν αλλά και θα παραμείνουν στο προσκήνιο



Δεν μπορούμε να το κρύψουμε, αλλά λατρεύουμε τις τάσεις. Μπορεί κάποιες να είναι παροδικές, αλλά σίγουρα μπορούν να ανανεώσουν τόσο την εμφάνιση σου, όσο και την διάθεσή σου. Η μόδα δεν καθορίζεται από παροδικές τάσεις, αλλά από αυτές που μένουν. Γι’ αυτό και επιλέγουμε να επενδύουμε σε ''τάσεις'' που ήρθαν για να μείνουν, όπως αυτή της βιώσιμης μόδας, τα ανακυκλώσιμα υλικά στα ρούχα και σε brands που ξεχωρίζουν για τις δράσεις τους.

Υπάρχουν κομμάτια, που αυτόν τον καιρό τα συναντάμε όλο και περισσότερο, ανυπομονώντας να τα δοκιμάσουμε. Χωρίς αυτό να σημαίνει όμως, πως θα τα προτιμήσουμε μόνο γι’ αυτές τις ημέρες και έπειτα θα τα αφήσουμε στην άκρη ή στον κάδο ανακύκλωσης. Αυτές οι νοοτροπίες, αποτελούν πλέον παρελθόν.

Γνωρίζοντας λοιπόν, την δυναμική των τάσεων, αλλά και την αισθητική που η καθεμία έχει να σου προσδώσει, έχουμε συλλέξει τις 5 κορυφαίες τάσεις των τελευταίων ημερών και τις μοιραζόμαστε μαζί σου:

«Stirrups leggings».
Είναι η 80s τάση στα κολάν που επιλέγουν ολοένα και περισσότερες trend setters. Πρόκειται για τα κολάν με το λουράκι, συνήθως από λάστιχο, το οποίο περνιέται στο πέλμα και αρχικά δημιουργήθηκε για να κρατάει στην θέση του το παντελόνι μέσα από τις μπότες των ιππέων και στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε πολύ στη γυμναστική και τον χορό. Φέτος το είδαμε να πρωταγωνιστεί και σε πασαρέλες κορυφαίων σχεδιαστών, όπως του Jacquemus και Isabel Marant. Τα φορούν ακόμα και στο σπίτι, αφού είναι άνετα και ταιριάζουν με όλα: Από sneakers και ψηλές κάλτσες, μέχρι kitten heels και loafers.

https://www.instagram.com/p/CJ_kiW1ptmK/

 

Αθλητικά σετς
Αποτέλεσαν κορυφαία τάση της περασμένης χρονιάς και συνεχίζουν ακόμη πιο δυναμικά και φέτος. Όχι μόνο δεν φοράμε μόνο τις ώρες γυμναστικής, αλλά πλέον μας συνοδεύουν σε κάθε δραστηριότητα. Στην καθημερινότητα μας στο σπίτι, στην βόλτα, στην δουλειά… και όλα δείχνουν, πως δεν θα τα αποχωριστούμε άμεσα. Επένδυσε σε ένα ποιοτικό σετ, (κατά προτίμηση από ανακυκλώσιμα υφάσματα) και δεν θα βαρεθείς να το φοράς για πολλά ακόμη χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CKCBBe0lfim/

https://www.instagram.com/p/CKomPtIlrCQ/

Vintage στοιχεία
Το απόλυτο challenge είναι ο σωστός συνδυασμός σύγχρονων και μίνιμαλ κομματιών με vintage αξεσουάρ ή ρούχα. Επιρροές από παλαιότερες δεκαετίες, μας ακολουθούν έντονα τα τελευταία χρόνια. Οι κορυφαίες influencers λατρεύουν τόσο τα 20’s, 70’s ,80’s, 90’s ρούχα και αξεσουάρ, αλλά και τα χτενίσματα/μακιγιάζ από τις δεκαετίες που αναφέραμε. Μόνο που τις προσαρμόζουν στο σήμερα, είτε συνδυάζοντας τες με πιο σύγχρονες τάσεις, ή απλώς δημιουργούν ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα. 

https://www.instagram.com/p/CLE04YEJC1j/

https://www.instagram.com/p/CKv4yamBVPB/

 

Bucket hats.
Ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ των millennials, για κάθε σεζόν.
Τα είδαμε αναλυτικά και σε προηγούμενη ανάρτηση, την οποία μπορείς  να διαβάσεις, πατώντας εδώ.

https://www.instagram.com/p/CLFPavNBq0v/

https://www.instagram.com/p/CK4MI-1hrym/

 

Πλεκτά σετς
Όπως θα έχεις ήδη καταλάβει, τα σετς πρωταγωνιστούν. Πόσο μάλλον τα πλεκτά. Αυτήν την χειμερινή σεζόν, τα πλεκτά κομμάτια φορέθηκαν πιο πολύ από ποτέ και μάλιστα λατρέψαμε τα πλεκτά φορέματα, σετς και κομμάτια. Συνεχίζουν δυναμικά και τις επόμενες ημέρες, μέχρι να έρθει η Ανοιξιάτικη σεζόν που φέρνει πιο ανάλαφρα υφάσματα και εντυπωσιακά jackets.

https://www.instagram.com/p/CLR7FHUJUCo/

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

4 αέρινα λινά πουκάμισα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τη νέα σεζόν

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πριν την ώρα του, επιλέγουμε προτάσεις για το καλύτερο transitional ρούχο της σεζόν

FASHION TRENDS

Animal Instinct: 5 φορέματα με animal print, γιατί η άνοιξη δεν είναι μόνο για florals

Προτάσεις από τη fashion editor του AllYou, με ένα από τα πιο κλασικά prints στο επίκεντρο

Προτεινόμενα

CELEBS

Ανδρομάχη: Το βιογραφικό, ο έρωτας με τον Λιβάνη & η Eurovision

Η τεράστια επιτυχία του remake «Παράλληλη Αγάπη»

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!