Skip to main content

FASHION TRENDS

Flares: Το κλασικό κομμάτι των 70s και πώς να το φορέσεις

Τα it girls το λατρεύουν, γιατί όχι κι εσύ;



 Σύμβολο ελεύθερης έκφρασης και go-to κομμάτι των rockstars, τα flared pants ή αλλιώς παντελόνια καμπάνα, είναι σήμερα πιο επίκαιρα από ποτέ. Αποτελούν μια από τις πιο αγαπητές επιλογές των fashion girls και των σύγχρονων icons, χάρη στην οποία δημιουργούν statement εμφανίσεις και γίνονται θέμα συζήτησης στους δρόμους της πόλης αλλά και τα social media.

Η συγκεκριμένη τάση απέκτησε νέο αέρα, για να μην θυμίζει τις εποχές της ντίσκο. Brands που κυριαρχούν στον κόσμο της μόδας παρουσίασαν μέσα από τις πασαρέλες τους τις πιο up-to-date δημιουργίες τους, συστήνοντας στις γυναίκες παντελόνια με το χαρακτηριστικό άνοιγμα στο τελείωμα μιας νέας γενιάς, δίνοντας έμφαση στο μήκος.

Celebrities όπως η Gigi Hadid, έχουν δείξει πολλές φορές την προτίμηση τους σε αυτό το εμπνευσμένο σχέδιο από τα ’70s, καθώς πρόκειται για ένα σχέδιο που ταιριάζει σε όλους του σωματότυπους και τονίζει τη θηλυκότητα.

Mε το κατάλληλο styling μπορείς να προσαρμόσεις την τάση των flared pants στις ανάγκες της δικής σου γκαρνταρόμπας. Δημιούργησε καθημερινά office looks με πουκάμισο και μια ζώνη στη μέση, επίλεξε συνδυασμούς από denim για τις κάζουαλ εμφανίσεις σου, φόρεσε τα με ένα T-shirt και ψηλοτάκουνα για ένα πιο σέξι look και φυσικά, μην φοβηθείς να δοκιμάσεις τα καλοκαιρινά floral μοτίβα όπως οι μαργαρίτες. 

@houseofsunny

@emmachamberlain

@rubylyn_

@mileycyrus

 

Cover photo @itsrachelgeorge

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30