Skip to main content

FASHION TRENDS

4 τάσεις στις τσάντες που θα κρατήσεις ξανά και ξανά τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021

Προσθέτουν ενδιαφέρον σε κάθε look



Η μετάβαση στην άνοιξη και το καλοκαίρι, όπως συμβαίνει άλλωστε με κάθε εποχή, συνοδεύεται πάντοτε από την ανάγκη μας να αναζητήσουμε εκείνα τα στοιχεία τα οποία θα φέρουν έναν φρέσκο αέρα στην γκαρνταρόμπα μας και την εμφάνισή μας.

Μιλώντας για το must αξεσουάρ, την τσάντα, από το φετινό fashion report και τις virtual πασαρέλες, προκύπτει ότι οι σχεδιαστές έχουν δώσει έμφαση στην πολυτέλεια, η οποία συνδυάζεται άψογα με την πρακτικότητα.

Οι τάσεις που κυριαρχούν είναι αρκετές, ωστόσο έχω ξεχωρίσει τέσσερις από αυτές, που ήδη πρωταγωνιστούν σε street style εμφανίσεις του εξωτερικού, προσδίδοντας κομψότητα σε κάθε outfit. Είτε πρόκειται για μια μινιατούρα είτε για μια τσάντα με pop χρώμα, ένα είναι βέβαιο: μια τέτοια αγορά δεν αποτελεί απλώς statement λεπτομέρεια αλλά «επένδυση» της συλλογής σου.

Φαρδιές αλυσίδες

Οι chunky αλυσίδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στις τσάντες από το φθινόπωρο του 2019 και έκτοτε, μας απασχολούν διαρκώς. Φέτος, βλέπουμε ακόμα μεγαλύτερες αλυσίδες οι οποίες πέρα από τις τσάντες στις οποίες τοποθετούνται ως λουράκι, χρησιμοποιούνται ακόμα και σε παπούτσια ή κοσμήματα. Παρά τον όγκο αυτής της λεπτομέρειας, οι τσάντες με αλυσίδα εξακολουθούν να είναι πολύ θηλυκές και κομψές, ενώ έχουν εξελιχθεί σε αγαπημένο item των It girls.

Credits @newbottega

Ροζ της τσιχλόφουσκας

Οι τσάντες με χρώμα ανέκαθεν τραβούσαν την προσοχή μας και δημιουργούσαν πολύ ενδιαφέρουσες street style εμφανίσεις. Τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021 πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το ροζ χρώμα της τσιχλόφουσκας, με τον έντονο τόνο και τον δυναμικό και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του. Αυτήν την τάση την είδαμε σε αρκετές πασαρέλες οίκων υψηλής ραπτικής, όπως οι Chanel, Fendi και Versace. Τσάντες διάφορων σχημάτων, με μονογράμματα και σε διαφορετικά μεγέθη είχαν ως κοινό στοιχείο αυτό το τόσο εκρηκτικό και όμορφο χρώμα, το ροζ.

Credits @versace

Μινιατούρες

Τι κι αν μέσα τους χωράνε οριακά ένα ζευγάρι κλειδιά και το must have κραγιόν σου, οι μίνι τσάντες κάνουν για άλλη μια χρονιά θραύση στην αγορά. Η τάση αυτή ξεκίνησε από τον Simon Porte Jacquemus και πλέον πολλά από τα love brands του κόσμου της μόδας έχουν δημιουργήσει τη δική τους, ξεχωριστή petite τσάντα, η οποία αποτελεί ένα πραγματικό έργο τέχνης για κάθε fashionista.

Credits @chanelofficial

Multi-Bag

Αν ψάχνεις κάτι πολύ ιδιαίτερο, τολμηρό και original, τότε αυτή η τάση δεν πρέπει με τίποτα να σου διαφύγει. Πρόκειται για έναν κανόνα που επιβάλλει η φετινή μόδα για την περίοδο Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021 και η οποία θέλει τον συνδυασμό πολλών τσαντών. Έτσι, μπορείς να κρατήσεις μια μικροσκοπική τσάντα μαζί με μια shopper bag και ελεύθερα να ταιριάξεις σε κάθε σου εμφάνιση διαφορετικά στιλ, μοντέλα και μεγέθη, χωρίς να περιορίζεσαι. Ένας από τους οίκους μόδας που είδαμε την τάση αυτή να κυριαρχεί είναι και το brand Fendi.

Credits @fendi

Cover photo credits: Instagram/ @filippahagg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ