Skip to main content

FASHION TRENDS

Αυτά είναι τα 5 πιο σημαντικά trends που προέκυψαν από τις Pre-Fall 2015 συλλογές

Για να μην μένεις… πίσω.


Κέλλυ Νόβακ

Πολλές από εμάς τις θεωρούμε... ανούσιες, αλλά στην πραγματικότητα, από τις Pre-Fall ’15 συλλογές των μεγάλων οίκων προκύπτουν πολλά νέα και ενδιαφέροντα trends. Για να μην μπαίνεις στον κόπο να τα ανακαλύπτεις από μόνη σου, σου έχω συλλέξει τις 5 πιο «δυνατές» τάσεις, για να διαλέξεις την αγαπημένη σου και να είσαι από τις πρώτες που θα τις εφαρμόσει!

1. Άνετες παντελόνες: Άφησε για λίγο στην άκρη το -πολυαγαπημένο σου μεν- αλλά… «καταπιεστικό» skinny jean και δοκίμασε τις oversized παντελόνες. Από την πιο σπορ μέχρι και την πιο επίσημη εκδοχή τους, αυτές ο παντελόνες, φοριούνται σε όλες τις περιστάσεις, όλες τις ώρες.

prefall_trends_1.jpg

2. Κρόσια: Βάλε τα κρόσια στην ζωή σου για τα καλά, σε όλες τις εκδοχές τους, ακόμα και ως λεπτομέρειες στο ντύσιμό σου. Τα κρόσια θα δώσουν μια ιδιαίτερη υφή και στιλ στις εμφανίσεις σου, κάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις αμέσως. Μην φοβηθείς να παίξεις με prints και χρώματα, για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

prefall_trends_2.jpg

3. Πλισέ φούστες: Από τότε που ο “master” της πλισέ φούστας, Yohji Yamamoto, έδωσε νέα διάσταση στην φούστα αυτή, πολλοί σχεδιαστές τον «ακολούθησαν». Σε μια ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και μοτίβων, η πλισέ φούστα ανταποκρίνεται πλέον σε όλα τα γούστα και το αποτέλεσμα που αποδίδει είναι κομψό αλλά και μοντέρνο παράλληλα.

prefall_trends_3.jpg

4. Τετράγωνα μοτίβα: Η εξέλιξη της τάσης του αγαπημένου σου καρό είναι τα τετράγωνα μοτίβα. Ένα print που «φωνάζει» κομψότητα και που μόνο σκοπό έχει να σε κάνει να ξεχωρίσεις. Από παντελόνια μέχρι και παλτό, προτίμησέ το σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις που θα δώσει διαχρονικότητα στο ντύσιμό σου.

prefall_trends_4.jpg

5. Δώσε βάση στην μέση: Μια τάση που θα την αγαπήσουν όλες οι γυναίκες, καθώς αποπνέει θηλυκότητα, αφού τονίζει τις καμπύλες (ακόμη και σε αυτές που δεν τις έχουν). Φορέματα, oversized t-shirts, ολόσωμες φόρμες, παλτό κ.ά, όλα γίνονται «μεσάτα» και προσφέρουν μια σικ πινελιά σε όλες σου τις εμφανίσεις.

prefall_trends_5.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

4 αέρινα λινά πουκάμισα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τη νέα σεζόν

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πριν την ώρα του, επιλέγουμε προτάσεις για το καλύτερο transitional ρούχο της σεζόν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός